penktadienis, sausio 14

Pabaigti produktai. Physicians Formula, Covergirl, bareMinerals

Benefit The POREfessional Pore Minimizing Primer makiažo bazė (22 ml kaina - apie 36 EUR) – labai silikoninis, kvapnus, visam veidui užtenka nedidelio kiekio. Nei patiko, nei nepatiko, mano poros manęs paprastai neerzina, tai ir kažkokio efekto nepastebėjau didesnio, nors pudra tepėsi lengviau.



Physicians Formula Butter Bronzer, spalva Bronzer bronzinanti pudra (1 vnt. - 11 g kaina - apie 16 EUR) – pakankamai šviesi, turi neryškaus blizgučio, lengvai sklaidosi, atrodo natūraliai. Tiko ir patiko, bet po kelių metų naudojimo teko atsisveikinti. Kol kas turiu perpirkti neplanuoju, naudoju, ką turiu, tačiau ateity svarstyčiau.



Covergirl + Olay Advanced Radiance Liquid Foundation makiažo pagrindas (1 vnt. - 30 ml kaina - apie 8 EUR) – šiek tiek šviesesnė spalva, vasarą turbūt negalėčiau naudoti, bet dažniausiai maišydavau su žemiau esančia bareMinerals. Gera pudra kasdienai, iš arti sausesnės odos vietos gali neatrodyti labai gražiai, bet šiaip tiko ir patiko, jau keliauja pas mane nauja.
 

bareMinerals BAREPRO Performance Wear Liquid Foundation SPF20 makiažo pagrindas (1 vnt. - 30ml kaina - apie 35 EUR) – šiek tiek tamsesnė spalva, tokia labiau vasaros man, o pati pudra dengiasi gražiai, yra vidutinio maskavimo, labiausiai patiko maišant su aukščiau esančia Covergirl, norėčiau nusipirkti vėl. Tiesa, jei oda sausesnė ar yra pašerpetojimų didesnių, ne visada gražiai atrodo.

L'Occitane migdolų šveičiamasis muilas (50 g kaina - 5 EUR) – nors ir nevertas savo kainos, bet skaniai kvepiantis. Gavau dovanų ir smagiai sunaudojom. 


Nature Box muilas, Avocado (1 vnt. - 100 g kaina - apie 3 EUR) – geras, kasdienis muilas. Buvo įdomu išbandyti, odos nesausino, putojo ir plovė gerai.

Tualetinis muilas DOVE BEAUTY CREAM BAR, 100 g (kaina apie 1 Eur) – nesausina, prausia, skaniai kvepia. Nors greit susinaudoja, su akcija pirkčiau vėl. 

MARGARITA apsauginis losjonas nuo saulės su morkų ekstraktu SPF50 (50 ml kaina - apie 5 EUR) – riebus, bet patikimas, nebrangus kremas nuo saulės. Kad nepaliktų baltumo, reikia gerai įmasažuoti ir tikrai palieka blizgėjimą, bet laisvalaikiui gamtoje buvo pats tas. Kitais metais svarstyčiau kartoti vėl.

 
Lush Ocean Salt veido ir kūno šveitiklis (120 g kaina - apie 14 EUR) – surūgusios dantų pastos kvapo, šveičia vidutiniškai. Gerai, kad pabandžiau, žinosiu, ko nepirkt. :)
 

Komentarų nėra: