penktadienis, sausio 21

Pabaigti produktai. Lush, Essie, Bobbi Brown

Lush Plum Duff dušo želė (275 g kaina - apie 18 EUR) – įdomios ryškios spalvos, švelni, skaniai kvepianti, nesausinanti, ilgam užteko. Labai patiko.

Lush Honey I Washed The Kids dušo želė (250 g kaina - apie 18 EUR) – tirštos sūdytos karamelės konsistensijos ir kvapo, bet nelipni dušo želė. Prausė normaliai, bet kvapas ir pojūtis manęs nesužavėjo.

Lush Curl Power garbanų kremas (215 g - apie 25 EUR) – dar tirštesnė karamelė nei Lush Honey I Washed The Kids dušo želė, nors labai į ją panaši, net buvo minčių, jog gal ta makaliošė ta pati ir ten, ir ten naudojama :D Buvo baisu daug tepti, kad nesulipintų ir neapsunkintų plauko, tai naudojau mažais kiekiais ir kažkokio poveikio nepastebėjau.

Brushworks HD Wonder Complexion Sponge makiažo kempinėlė (1 vnt. kaina - apie 6 EUR) – labai sintetinė, sunkiai išsiplaunanti, be to, plaunant bėga ne tik pudra, bet vis plaunasi ir rožiniai kempinėlės dažai, kas labai erzino ir neramino. Naudoti visai patiko, bet dėl minėtų priežasčių tikrai nekartočiau.

Essie ballet slippers nagų lakas (1 vnt. - 13,5 ml kaina - apie 9 EUR) – kaip ir su eternal optimist, nuotraukose nagų lako spalva atrodo gražiau, nei atrodė ant mano nagų, nesižiūrėjo ir nepatiko. Be to, tolygiam padengimui reikėjo bent 3 sluoksnių, o aš tiek terliotis nemėgstu.

ARTDECO Eyeshadow Base šešėlių pagrindas (1 vnt. kaina - 10,49 EUR) – čia buvo mano trečias indelis, daugiau nebepirksiu. Tiesiog atradau geresnių pagrindų, su kuriais geriau išsilaiko kreminiai šešėliai.

BeautyBlender blendercleanser mini valomasis muilas, baltas (15 g kaina - apie 5 EUR) –  mažiukas mini muiliukas, kuris tikrai neapsimoka, jei makiažui naudojami tik šepetėliai - tam puikiai tinka Dove originalus ar Sebamed kūdikių muilas. Tačiau kempinėlei plauti labai patiko, geriau jos nešvarumus įveikia.

Bobbi Brown Extra Lip Tint, Bare Pink (1 vnt. - 2.3g kaina - apie 36 EUR) – šis produktas yra puikus pavyzdys to, kad nereikia net galvoti apie patinkančių produktų „atsargų“ pirkimą. Nors naudojau dažniau nei bet kurį kitą lūpų produktą ir ilgiausiai galvojau, jog jo man niekas nepakeis, nes paprasta naudoti, drėkina, neturi kvapo, pakuotė graži, bet bebaigiant naudoti man jis patiko mažiau ir mažiau – nebepatiko tas rožinis atspalvis ant lūpų (kurio, rodos, anksčiau net nemačiau) ir tiek.

 
Moteriškas rutulinis antiperspirantas NIVEA BLACK & WHITE (50 ml kaina - apie 3 EUR) - mano mėgstamiausias. Pabaigiau, turiu jau naują, po to pirksiu vėl.


Komentarų nėra: