penktadienis, sausio 28

Pabaigti produktai. Clinique, Lancome, Kiko Milano

Clinique Take The Day Off Makeup Remover ilgalaikio akių ir lūpų makiažo valiklis (125 ml kaina - apie 25 EUR) – efektyvus makiažo valiklis, greit ir gerai veikia, vienintelis minusas – pati produkto tekstūra ir jausmas, kurį palieka po visko ant  veido, ne visai mano mėgstamiausias pojūtis. Bet jei po makiažo valiklio naudojamas prausiklis, tuomet to minuso kaip ir nelieka, jei kaina tenkina, galiu rekomenduoti.

Rutulinis dezodorantas NEUTRAL DEO ROLL-ON (50 ml kaina - apie 3 EUR) – jau antras buteliukas, visai patinka, daugiau panaudojus gali šiek tiek sutepti rūbus, naudoju daugiausiai kasdienai, būnant namuose.

Lancome Monsieur Big blakstienų tušas (1 vnt. - 10 ml kaina - apie 30 EUR) – atsimenu, kažkada oro uoste atidariau vieną mėginuką ir šepetėlis buvo visas toks tirštas, lipnus, galvojau fe, kaip galima tokį ant blakstienų tept, sulipdys ir apsunkins. Visgi dabar susigundžiau pabandyti ir patiko – nors daug tepant gali apsunkinti ir sulipdyti blakstienas, pora lengvų sluoksnių labai gražiai jas padažo, atskiria, pailgina ir mielai naudojau net ilgiau nei įprastus 3 mėnesius. Rimtas minusas – po visos darbo dienos pradeda teptis, gali suteikti pandos akių efektą.

Bioselect Naturals Pure Handmade Olive Oil Soap rankų darbo alyvuogių muilas (1 vnt. - 200 g kaina - 3 EUR) – gavau dovanų, iš pradžių nelabai patiko, nes tiesiog laaabai didelis ir buvo sunku naudotis, išlaikyti rankose, tačiau sunaudojus apie pusę pradėjo patikti ir mielai pabaigiau. Kaina puiki, užteko ilgam.

Kiko Milano Coloured balm lūpų balzamas, spalva 06 Blackberry (1 vnt. - 3 g kaina - apie 6 EUR) – gerus porą metų buvo mano vienas mėgstamiausių produktų lūpoms, paskutiniu metu jau šiek tiek pabodęs, tai džiaugiausi, kad pabaigiau. Kartočiau šiek tiek kitos spalvos, jei būtų, kuri patiktų.

Kiehls Amino Acid Shampoo plaukų šampūnas (250 ml kaina - apie 22 EUR) – skaniai kvepia, gerai išplauna plaukus (vis tik vien šampūno neužtenka, būtinas balzamas ar kondicionierius), buvo paprasta ir patogu naudoti. Jei kaina nebūtų aukšta, mielai nusipirkčiau vėl.

Tatcha The Dewy Skin Cream drėkinantis veido kremas (50 ml kaina - 61 EUR) – užrašuose pasižymėjau, jog nepatiko nei kvapas, nei sudėtis, o ir poveikio, net jei jis ir yra, po vieno karto nepastebėjau. Tikrai nepirkčiau vėl, juo labiau už 60 EUR.

L'Occitane šlamučių veido fluidas (50 ml kaina - 55 EUR)stipresnio kvepalų kvapo, visai neblogai sudrėkino, tačiau reikėjo porą minučių palaukti, kol susigėrė. Visgi, jokio didesnio įspūdžio nepaliko, nemanau, kad kartočiau.

Weleda Naturally Clear veido losjonas (30 ml kaina - apie 17 EUR) – keli Weleda produktai, kuriuos bandžiau, pasižymėjo geru drėkinimu, tad ir šį pačiupau nušalusi veidą kieme. Nors šis drėkina ne tiek, kiek man norėtųsi, o losjono kvapas toks ale natūralesnis ir dėl to ne toks malonus, losjonas suteikia matinį efektą ir labai greit įsigeria, dėl to buvo įdomu išbandyti.

Komentarų nėra: