penktadienis, sausio 7

Jei galėčiau pasilikti tik 5... #mėgstamiausia 2021 kosmetika

Jei galėčiau pasilikti tik 5 dekoratyvinės kosmetikos produktus, tai būtų:

MISSHA M Perfect Cover BB Cream SPF42/PA+++ bb kremas – pilko tono, lengvo - vidutinio maskavimo, susilieja su veido oda, neatrodo sausa, nešerpetoja, nėra per sunkus, gražiai dėvisi visą dieną ir po truputį nueina, ilgam užtenka. 

BENEFIT precisely antakių pieštukas – ne per kietas, ne per minkštas, išsilaiko visą dieną, užtenka ilgam. Lygiai taip pat man patinka Dior Brow Styler antakių pieštukas.

Nors akių šešėliai džiaugsmo suteikia daugiau, jei reiktų pasilikti tik 5, matyt pasilikčiau bronzinančią pudrą (pvz., e.l.f. Primer Infused Bronzer).

Blakstienų tušas. Vieno konkretaus išskirti turbūt negalėčiau, nes patinka man visai daug jų, bet be blakstienų tušo, nors ne kasdien jį naudoju, savo kosmetinės neįsivaizduoju. 

Lūpų balzamas Nivea Blackberry Shine – nors lūpdažių, blizgių ir pan. šiuo metu turiu tikrai daug, pastebėjau, jog šis Nivea balzamas tapo tuo, kurį imu kaskart, kai reikia užtikrinto varianto – kad nesimatys pašerpetojimų, kad neišsiteplios, kad nebus per daug ryškus ar per daug blizgus. Nors spalva nėra visai ta, kurios norėčiau, bet pats produktas labai labai patinka.

Komentarų nėra: