šeštadienis, balandžio 17

Pabaigti produktai. ODA, First Aid Beauty, Milk Makeup

Milk Makeup Hydro Grip Primer makiažo bazė (10 ml kaina - apie 15 EUR) - labai lipnus, sunkiau įsigerianti makiažo bazė, kuri sudrėkino, suteikė švytėjimo ir šiek tiek leido makiažui ilgiau išbūti. Visgi, makiažo bazės kasdienai nenaudoju, o ši tokio didelio įspūdžio irgi nepadarė, jog  staiga nuspręsčiau, kad šis žingsnis man būtinas.

Caudalie Resveratrol Lift Firming Cashmere Cream (veido kremas) (50 ml kaina - apie 50 EUR) - stipresnio, ne itin man patikusio, bet padoraus kvapo, pakankamai gerai įsigeriantis, vidutinio riebumo kremas. Tinkamas veganams. Poveikio iš mėginėlio nepastebėjau, bet įsigyti pilnos pakuotės irgi nesuviliojo.

Inglot Beautifier Tinted Cream, spalva 102 (30 ml kaina - apie 22 EUR) - maniau, kad visiškai nepatiks ir iškart reikės veidą nusiplauti, tačiau, nors spalva lyg ir per tamsi buvo, pats produktas maloniai nustebino. Nežinau, ar tiek, jog mokėčiau 22 eurus, tačiau pagalvojau, jog va, niekad negirdėtas ir nieko negirtas, bet visai geras krema su lengvu atspalviu.

ODA regeneruojantis kremas visiems odos tipams - nerandu pilno dydžio pakuotės, bet ir radusi, nebepirkčiau. Nors kremas man visai patiko, tačiau didesnio įspūdžio nepaliko.

First Aid Beauty Ultra Repair Cream (56 g kaina - apie 16 EUR) - maloniai nustebino, šiek tiek savo tekstūra priminė Embryolisse, lengvai susigėrė, paslėpė visus pašerpetojimus, neturėjo jokio kvapo. Patiko, kad ir kaina įkandama, tikrai ateity svarstyčiau pakartoti.

My.Organics Restructuring Shampoo atstatomasis šampūnas su arganu ir šilkais (250 ml kaina - apie 19 EUR) - sunaudojau du mėginėlius, jog susiformuočiau nuomonę ir visgi nepatiko. Su kitais mėginėliais daug gražiau plaukai išsiplaudavo, nebūdavo pleiskanų, ilgiau nesusiriebaluodavo. Tad šito rekomenduoti negaliu.

Cece MED šampūnas nuo plaukų slinkimo (300 ml kaina - apie 5 EUR) - tikrai tiko ir patiko labiau nei aukščiau aprašytas, tačiau nesužavėjo taip, jog kiltų mintis nusipirkti pilno dydžio pakuotę. Visgi džiaugiuosi, jog mėginėlį sunaudojusi nenusivyliau ir nereikėjo galvos plauti iš naujo.

PHARMACERIS H šampūnas jautriai odai SENSITONIN (250 ml kaina - apie 10 EUR) - šampūnas iš man nežinomo brando, kuris maloniai nustebino. Gražiai išplovė plaukus, vis pasižiūrėjus pagalvodavau, kad puikiai atrodo, nors paprastai iš niekad negirdėtų, vaistinėse parduodamų prekių ženklų nieko nesitikiu.

Giorgio Armani Si Eau De Parfum (50 ml kaina - apie 93 EUR) - nors raudoname buteliuke Armani Si kvapas man nepatiko, šis maloniai nustebino. Nežinau, ar norėčiau pilno dydžio, ypač kai dabar stengiuos sunaudot, ką turiu, bet tikrai ateity turėsiu juos minty kaip maloniai kvepiančius.

Komentarų nėra: