šeštadienis, spalio 27

Pabaigti produktai

Origins A Perfect World™ SPF 40 Age-Defense Moisturizer With White Tea veido kremas su baltąja arbata ir SPF 40 apsauga nuo saulės (50 ml kaina - 50 Eur) - riebus, todėl labiausiai rekomduočiau sausą odą turinčioms merginoms. Po kurio laiko susigeria, maloniai gaivina, nepalieka balto atspalvio, tačiau vis vien veidas šiek tiek blizga. Nuo saulės apsaugo gerai, bet man kasdienai per daug riebus. Todėl subaigiau naudodama kaip naktinį kremą, o dar ir vyras naudojo, kaip apsaugą nuo žvarbesnio rudens vėjo.


GIORGIO ARMANI Sì Passione parfumuotas vanduo (EDP) (50 ml kaina - 91 Eur) - kvapas vidutiniškas, sakyčiau, tokios vyresnės moters... Beveik visiems uosčiusiems patiko. Minusas - ant mano kūno visiškai neišsilaiko. Antrąkart tikrai nepirkčiau, bet pabandyti buvo įdomu.


Pantene Repair & Protect Dry Oil with Vitamin E (100 ml kaina - apie 7 Eur) - beveik kasdien naudojau 9 mėnesius, tačiau vis tiek nesugebėjau pabaigti jau pradėto buteliuko, dėl pasibaigusio galiojimo teko apie 1cm dar likusio produkto išmesti. Aliejukas labai patiko, neapsunkino plaukų, kvapas buvo geras, ilgam užteko. Gaila, Lietuvoje nebematau niekur, bet keliaudama nusipirkau ir parsivežiau namo naują tokį, tai ateityje apie jį dar išgirsite.


ESSENCE PRINCESS blakstienų tušas „Volume“, black (12 ml kaina - 3,79 Eur) - vienas geriausių paskutiniu metu bandytų blakstienų tušų, net gaila buvo išmesti. Puikiai atskiria blakstienas, jų nelipina, gražiai pailgina, nenubyra, netepa paakių, kaina superinė. Bandau kai ką naujo dabar, bet ateity būtinai kartosiu.


DOUGLAS SUN High SPF 30 Sun Lotion, Travel Size (30 ml kaina - 4 Eur) - tai nebuvo pats geriausias kremas nuo saulės, bet nebuvo ir blogiausias. Savo darbą atliko, veidui nerekomenduočiau, bet nuo saulės apsaugojo neblogai. Patiko, kad nedidelis buteliukas, tai patogu įsimesti į keliones. Nepabaigiau viso, bet kremus nuo saulės keičiu kasmet, o šį atidariau gegužės pradžioje, todėl kitos vasaros jis nebesulauks.


Lush vonios bomba „Avobath“, žalia (1vnt. kaina - apie 4 Eur) - Lush vonios bombos nieko teigiamo mano odai nedaro. Bet man vis tiek jos be galo patinka, džiaugiuosi spindinčiu vandeniu, maloniu kvapu kiekvienąkart lyg maža mergaitė. Šitą gavau dovanų, bet pirkčiau ir pati.



DIOR Miss Dior Blooming Bouquet tualetinis vanduo (EDT) (50 ml kaina - 81 Eur) - mano darbiniai, kasdieniai, mylimi kvepalai. Tiksliau, tualetinis vanduo. Ir dėl to nėra super duper ilgai išliekantys. Bet man vis tiek patiko, sunaudojau per pusę metų (tuo pačiu metu naudodama ir kitus kvepalus), ir ateityje mielai pirkčiau vėl. Švelnus, gaivus, neerzinantis gėlių aromatas.


NYX PROFESSIONAL MAKEUP Micro Brow Pencil antakių pieštukas, spalva Taupe (1 vnt. - 0,09 g kaina - apie 11 Eur) - sunaudojau per 2 mėn., maišydama kartu su kitais produktais. Kietas, sunkoka nubrėžti tikslias smulkias linijas nespaudžiant. Išsilaiko vidutiniškai, darbo dienos bėgyje jau norisi pataisyti antakius. Bet daug pigesnis, nei kiti panašaus tipo pieštukai. Dabar bandau kai ką naujo, bet neatmetu galimybės, jog ateityje gali tekti grįžti prie šito varianto.  


The Face Shop Character Mask - Monkey/Soothing lakštinė veido kaukė (1 vnt. kaina - apie 3 Eur) - vėsinanti, gaivinanti, skaniai kvepianti raminanti veido kaukė. Su juokingu paveiksliuku, kuris neprimena beždžionės, bet na, yra, kam patinka. Gal su draugėmis būtų smagu tokias juokingas kaukes bandyti. Poveikis didelio įspūdžio nepaliko, už 3 Eur tikrai nebepirkčiau.

Komentarų nėra: