šeštadienis, rugpjūčio 15

Pabaigti produktai. Benefit, Cetaphil, Weleda

e.l.f. makeup remover pen makiažo „korektorius“ (1 vnt. kaina - apie 7 EUR) - ir vėl ir nuotrauka, ir aprašymas iš senesnių įrašų: „mano mėgstamas ir mylimas produktas, pabaigiau, ir jau naudoju naują vėl. Nuvalo blakstienų tušo, pakliuvusio ant akies voko, dėmeles, ar kitas smulkias makiažo klaidas. Kol kas nieko geresnio neradau“. Deja, jo jau negamina. Dar porą turiu, bet alternatyvų paieškos prasidėjo... 


BENEFIT precisely, my brow pencil mini antakių pieštukas, spalva 4 (0,04 g kaina - apie 16 EUR) - šiaip jau šis pieštukas yra tobulas, ne per kietas, ne per minkštas, išsilaiko visą dieną, užteko tikrai ilgam. Išskyrus vieną didžiulį minusą. Be šepetėlio. Gerai, jei šepetėlį turi namie, bet į rankinuką ar kelionę – nepatogu. Ir net namie nelabai patogu, nes vietoj to, kad apverstum tą patį pieštuką, tenka žongliruoti su dviem. Dėl to mini - mažiuko ateity nepirkčiau, o pilno dydžio - būtinai. 


John Masters Organics šampūnas ir kondicionierius su cinku ir šalavijų ekstraktu (236 ml kaina - apie 26 EUR) -  mano pats mylimiausias ir mėgstamiausias. Esu tokių gal kokį 10 jau sunaudojus. Ir jau turiu naują, nors dabar bandysiu kai ką naujo.


Tresemme plaukų šampūnas (150 ml kaina - apie 2 EUR) - netiko mano plaukams, erzino šiek tiek galvos odą ir džiaugiausi, jog tik tokį mažiuką išbandžiau.


Lumene Hydration Recovery Aerating Gel Mask Lahde veido kaukė (150 ml kaina - 22 EUR) - naudodama šią kaukę supratau, jog nebemėgstu veido kaukių. Ypač visokių drėkinančių ar maitinančių. Dar kokią su moliu ar valančią naudočiau, o visos kitos... Matyt, sunaudosiu, kas dar liko ir nebepirksiu. Todėl ir šios pagirti negaliu - gal kitam žmogui būtų patikę, o aš naudojau tik todėl, nes gaila buvo išmesti.


Cetaphil švelnus veido ir kūno prausiklis (236 ml kaina - apie 6,5 EUR) - be kvapų, bei muilo, gera kaina, rekomenduojamas dermatologų, ilgam užteko. Visgi, antrą kartą tikriausiai nepirkčiau ir mieliau rinkčiausi šiek tiek geresnės sudėties Cerave prausiklius. Nors šiaip ir šis pasirodė neblogas ekonomiškas variantas.
 
 
TREETS TRADITIONS dušo želė ENERGISING SECRETS (200 ml kaina - 3 EUR) - nepatiko, turi kažkokį mėtinį ir vėsinantį kvapą, pilno dydžio tikrai nenorėčiau, tai visai gerai, kad Lietuvoj ir neberadau, kur būtų parduodama :)
 
 
Weleda granatų kreminis prausiklis POMEGRANATE (200 ml kaina - apie 10 EUR) - švelnus, malonaus kvapo, bet už tokią kainą man reiktų kažko daugiau - arba jau kvapas turėtų būti nepakartojamas, arba sudėtis labai gera.

Komentarų nėra: