penktadienis, gegužės 5

Pabaigti produktai.  L'Occitane, The Body Shop, Aquaphor

L'Occitane rankų kremas „Herbae L'Eau“ (30 ml kaina – 8 Eur) – puikus rankų kremas, nors kvapas nebuvo mano mėgstamiausias.

L'Occitane migdolų kūno aliejus (100 ml kaina – 39 Eur) – naudojau rankoms kelionėje, nelabai sužavėjo, nes nors rankos buvo super sausos, tikrai ilgai reikėjo laukti, kol susigers. Be to, nepatiko, kad super skystas.

BABĒ vitamino C+ tirpalas, bekvapis, 10 ampulių (20 ml kaina – apie 21 Eur) – nežinau, ar galima vadinti bekvapiu, nes mano tikrai turėjo tą vitamino C kvapą, gal dėl to, jog jau buvo oksidavęsis vitaminas C, bet kvapą jaučiau net po kurio laiko ir tas nelabai patiko. Reklamose nurodomo efekto nepastebėjau, gal tam reikėtų daugiau laiko. Ir šiaip pasirodė per daug žaidimo.

Biotherm Life Plankton Elixir veido serumas (30 ml kaina – apie 59 Eur) – labai patiko, labai jautėsi, jos sutraukė veido odą, jautėsi stangri ir lygi.

Holika Holika Good Cera veido kremas (60 ml kaina – apie 27 Eur) – malonus kremas, sudrėkino veido odą, o minusų nepastebėjau.

Uoga uoga dieninis kremas sausai odai (30 ml kaina – apie 23 Eur) – puikus veido kremas, kurio nusipirkau ir pilno dydžio pakuotę. Gerai drėkina, gražiai atrodo po makiažu. Turi natūraliems kremams būdingą šieno kvapą, bet jis greitai išsigaruoja.

The Body Shop avokadų kreminė dušo želė (250 ml kaina – apie 9 Eur) – šiek tiek keisto kvapo, bet malonios, kreminės tekstūros dušo želė. Labai smagiai sunaudojau.

Aquaphor Immediate Relief lūpų balzamas (4,8 g kaina – apie 6 Eur) – paprastas, bekvapis ir kasdienis lūpų balzamas, kuris gana gerai atliko savo darbą.

Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel raminamasis alavijų gelis (55 ml kaina - apie 4 EUR) – alavijo sulčių tekstūros gelis, kuris maloniai atgaivina odą. Vis gaunu mėginuką, bet nusipirkti taip ir nesusiviliojau.

Komentarų nėra: