šeštadienis, vasario 27

Pabaigti produktai. Drunk Elephant, Weleda, Too Faced

Drunk Elephant Virgin Marula Luxury Facial Oil (15 ml kaina - apie 37 EUR) - beveik be kvapo, greitai susigeria ir nepalieka jokio jausmo ant odos. Buvo smagu naudoti, o poveikis - lengvai sudrėkinta, bet neužkimšta veido oda. Paskutiniu metu rečiau perku veido aliejukus, tačiau, turėdama, šitą visai smagiai sunaudojau.

Redken Cerafill Maximize Dense FX treatment thickener (125 ml kaina - apie 30 EUR) - šį mažą buteliuką naudojau turbūt porą metų. Visai ne mano skonio produktas, bet užsispyriau neišmesti. Na, bet ir gerai, kad nepatiko, nes prekyboje jo jau nebėra. :)

WELEDA maitinamasis kremas SKIN FOOD (75 ml kaina - 12, 49 EUR) - vienas tirščiausių kremų, kokius esu bandžiusi. Ir riebiausių - sunkiai tepasi, sunkiai sklaidosi, oda dar ilgai lieka blizgi ir riebi. Žiemai ir sausai odai manau būtų tobula, man, nors sunaudojau, per riebus buvo.

Too Faced Better Than Sex Mascara (4,8 ml - mini dydžio - kaina - apie 14 EUR) - brangus, bet geras blakstienų tušas, nors išsausėjęs pradeda smarkiai byrėti, tačiau iki tol smagiai naudojasi, labai gražiai atskiria blakstienas, jų neapsunkina.

Moteriškas rutulinis antiperspirantas NIVEA BLACK & WHITE (50 ml kaina - apie 3 EUR) - mėgstamiausias. Pabaigiau, turiu jau naują, po to pirksiu vėl.


CeraVe Foaming Facial Cleanser (236 ml kaina - apie 10 EUR) - labai patiko. Švelnus naudoti, ilgam užteko, sudėtis puiki. Gal net smagesnis už sausai odai skirtą Cerave prausiklį, nes šis putoja.

DERMEDIC odą saugantis plaukų šampūnas EMOLIENT LINUM (200 ml kaina - apie 8 EUR) - šis šampūnas mano rankose atsidūrė netyčia, tačiau, atsižvelgiant į jo aprašyme pateikiamus teiginius, buvo smalsu išbandyti. Nepaliko labai gero įspūdžio - naudojau tam, kad nereiktų išmesti, tačiau jaučiau, jog galvą su juo turiu plauti dažniau, vis matydavau kokią pleiskaną. Be to, šis šampūnas netiko ir kito žmogaus galvos odai, esant psoriazės simptomų.
 
 
Lidl CIEN SENSITIVE Shower gel (275 ml) - paprastos sudėties, smagi dušo želė. Kainos neatsimenu, tačiau tikrai nebuvo brangu, gal apie pora eurų. Kvapo jokio nesijautė, sunaudojom ir visai patiko.
 
 
THE INKEY LIST Hyaluronic Acid Serum (30 ml kaina - apie 7 EUR) - kaip ir niacinamidas, taip ir Inkey List hialurono rūgšties serumas visai patiko. Nežinau, ar pastebėjau kažkokį tikrą apčiuopiamą pokytį, tačiau naudojant atrodė, jog oda labiau sudrėkinta, nebuvo sausų vietų, nors ir žiema. Atsižvelgiant į tai, jog ir kaina nesikandžioja, gali būti, jog kada nors susigundysiu nusipirkti vėl.
 

Komentarų nėra: