šeštadienis, lapkričio 2

Pabaigti produktai. Origins, ESPA, Drunk Elephant

Origins Skin™ Matte Moisturizer with Willowherb veido kremas (50 ml kaina - apie 30 EUR) - nelabai man patiko, gelinės tekstūros, tačiau kažkaip keistai jausdavosi ant veido, be to, nors matiškumo efektą suteikdavo, kad drėkintų labai nejaučiau. Ateity nepirkčiau :)


ESPA Skin resque balm (30 g kaina - apie 32 EUR) - nepatikęs produktas. Labai riebus, tirštas, lipnus, sunkiai įsigeria, man atrodo, man kimšo poras ir šiaip apsidžiaugiau, kai baigėsi.


Drunk Elephant Protini™ Polypeptide veido kremas (50 ml kaina - apie 66 EUR) - nežinau, ar dėl to, kad taip išgirtas, ar dėl to, kad kažką darė mano veido odai, bet man labai patiko. Nebuvo kvapo, patiko tekstūra, greit susigerdavo, bet drėkino, jokių neigiamų reakcijų, sudėtis, atrodo, labai gera. Visai norėčiau viso dydžio nusipirkti, bet kaina nemaža, juolab, jog šis kremas iš tų, kur greit naudojasi, tad bus matyt.


Dr. Dennis Gross Alpha Beta Exfoliating Moisturizer veido kremas (60 ml kaina - apie 95 EUR) - turėjau tik mažą mėginuką, kurį taupiau komandiruotei po ilgų skrydžių, kai išsausėjusiai veido odai reikalinga didesnė pagalba. Sunaudojau, patiko jausmas, tekstūra, kvapo neatsimenu, tai gal irgi nebuvo, norėtųsi pamatyti, koks būtų poveikis, naudojant ilgesnį laiką, tačiau šis kremas turi vieną didelį minusą ir tai yra jo kaina. :)


My.Organics Angel Potion - nenuskalaujamas plaukų kremas (100 ml kaina - 29 EUR) - nenaudojau kaip nenuplaunamo, kadangi bijojau, jog apsunkins plaukus. Tačiau patiko kaip įprastas kondicionierius - plaukai tapo švelnūs ir skaniai kvepėjo. 


KINACTIF NUTRI EXTRACT plaukų losjonas (150 ml kaina - apie 10 EUR) - taip pat nenaudojau kaip nenuplaunavo, tačiau kaip įprastas nebuvo tokio stipraus poveikio kaip aukščiau minėtas My.Organics. Taigi nekartosiu, bet išbandyti buvo įdomu. 


Nagų lako valiklis DIVUS (100 ml kaina - 1 EUR) - prieš porą metų jau turėjau nusipirkusi, tuomet kvapo tiesiog negalėjau pakęst. Nežinau, ar kvapą pakeitė, ar tiesiog prie jo pripratau, bet vėl turėjau tokį pat ir šįkart jį visai smagiai sunaudojau. Jei nerasiu kažko geriau, pirksiu vėl.


Real techniques brush cleansing gel (150 ml kaina - apie 9 EUR) - šiaip labiausiai makiažo šepetėlius man patinka plauti su tradiciniu Dove muilu, tačiau, gavus mėginuką, buvo įdomu išbandyti. Iš tiesų, su tam skirta priemone valyti smagu ir už kai kuriuos rankų muilus tikrai geriau. 

Komentarų nėra: