šeštadienis, vasario 23

Pabaigti produktai. ESPA, Sol de Janeiro, Fragonard

ESPA 24-Hour Replenishing veido kremas (50 ml - 67 EUR) - stipraus natūralaus (šieno) kvapo, riebus, bet greitai įsigeriantis. Nepalieka riebumo jausmo. Vasarą tokio naudoti nenorėčiau, bet žiemą buvo gerai. Visgi, tas kvapas. Ir kaina. Nemanau, kad ateity kartosiu.


ESPA Lift and Firm veido kremas (50 ml - 78 EUR) -  natūralaus (šieno) kvapo, labai lengvas, beveik skystas kremas, kuris daug labiau tiktų vasarai, nei anksčiau bandytas. Sunaudojau, nieko blogo nepastebėjau, bet nepastebėjau ir kažko ypatingai gero. Už 78 EUR tikrai nepirkčiau.


ESPA Optimal Skin ProMoisturiser veido kremas (50 ml - 71 EUR) - smilkalų kvapo, nei itin lengvas, nei itin riebus, turbūt man labiausiai patikęs iš visų 3 bandytų veido kremų. Greit įsigerdavo, gerai drėkino, o ir kvapas patiko labiausiai. Nemanau, kad pirkčiau už 70 EUR, bet išbandyti buvo smagu.


Fragonard Anti-aging VRAI veido kremas (50 ml - 29 EUR) - kremas, kuris dėl savo kvapų gausos, vietoj raukšlių pašalinimo gali odą sudirginti. Bet kvapas malonus, be to, gamintojas nurodo, jog kremas - be parabenų. Įsigėrimui į odą reikia laiko, o rezultato nepastebėjau.


Fragonard Etoile EDT (100 ml kaina - 28 EUR) - iš visų šios kompanijos bandytų kvapų, šio alkoholio kvapą jaučiau stipriausiai. O šiaip vėl, kvapas, mano galva, ne žmogui, o labiau patalpai skirtas.


BIODERMA dušo aliejus ATODERM HUILE DE DOUCHE (200 ml kaina - apie 9 EUR) - švelnaus, neįkyraus kremo kvapo, švelniai prausia. Nieko prieš neturiu (išskyrus kainą), mielai naudočiau vėl. Be parabenų, dažiklių, muilų.


Sol de Janeiro Brazilian 4 Play Moisturizing Shower Cream-Gel (100 ml kaina - apie 9 EUR) - iš pradžių nepatiko kvapas, bet buvo malonu naudoti. Kai kvapas pradėjo patikti, dušo želė pasibaigė. Stebuklų nepadarė, o dėl kvapo tiek pinigų neverta išleist.


L'oreal Voluminous Lash Paradise Mascara blakstienų tušas (1vnt. - 8,5 ml kaina - apie 12 EUR) - šiek tiek panašus į mano anksčiau naudotus Kiko Milano Extra Sculpt Volume Mascara bei
Too Faced Better Than Sex (bandžiau vandeniui atsparų) ir šis nebuvo pats mėgstamiausias iš trijų. Ne tik šiek tiek tepdavo paakius (nors padažydavo gražiai), neužriesdavo blakstienų, bet ir uždžiuvo vos po poros mėnesių. 
 

Uoga uoga natūralus bekvapis lūpų balzamas su sojų vašku „Nematomukas“ (1 vnt. - 5ml kaina - apie 4 EUR) - užteko dviem mėnesiams, buvo iš tiesų be kvapo, maloniai jautėsi ant lūpų, drėkino vidutiniškai (o gal tiesiog per retai naudojau). Mielai naudočiau vėl (tik ne vasarą, nes balzamas greitai reaguoja į temperatūrą ir jei per karšta pradeda tižti). Ai, ir dar, daug užtepus gali matytis toks lyg ir balkšvas atspalvis, bet, kai susigeria, jo nelieka.

Komentarų nėra: