šeštadienis, gruodžio 29

Pabaigti produktai. Caudalie, Mad Hippie, Dior, Origins, Keune

Caudalie Lip Conditioner (4.5g kaina - apie 6 Eur) - švelnus, mielas, beveik bekvapis ir beveik beskonis. Nėra labiausiai drėkinantis iš visų mano bandytų, bet kasdieniai man tikrai visai patiko.


Mad Hippie Vitamin C Serum (vitamino C serumas, 30 ml kaina - apie 30 Eur) - malonaus kvapo, greit įsigeria, odos nedirgina (ant žaizdotos odos netepiau), sunaudojau per 2 mėnesius. Nežinau, ar kažką teigiamo darė, bet situacijos tikrai nepablogino. Buvo malonu žinoti, jog po drėkinamuoju kremu galbūt kažkokie geri dalykai vyksta :) Turiu dabar ką išbandyti, bet jau nupirkau tokį draugei dovanų ir neatmetu galimybės, kad ateity ir pati vėl pirksiu šitą. Mad Hippie produktai yra gaminami JAV, be to, jie yra Cruelty-free, tinkami veganams ir be jokių tem GMO. Be to, dar pakuotės labai dailios.


Dior antakių pieštukas Brow Styler, spalva 002 - Universal Dark Brown (1 vnt. - 9 g kaina - apie 27 Eur) - dar vienas labai geras produktas, kurį sunaudojau per truputį daugiau nei 2 mėnėsius. Pieštukas išsukamas, nereikia drožti, brėžia plonas linijas, pakankamai minkštas (nereikia spausti), išsilaiko visą darbo dieną. Jau nusipirkau dar vieną tokį pat. 


ORIGINS GinZing Energy-Boosting Moisturizer drėkinamasis veido kremas (50 ml kaina - apie 25 Eur) - mano mėgstamas ir mylimas veido kremas. Neturi SPF ir tikrai netiks turinčioms sausą odą - tiesiog yra per lengvas. Užtat nuostabaus kvapo, pasitepus greit susigeria ir puikiai tinka po makiažu. Man labai patinka, tikrai naudosiu dar. 


Keune design šampūnas kasdienai „Daily use“ (250 ml kaina - apie 10 Eur) - nebuvo nei blogas, nei geras. Toks pusėtinas, be išraiškingo kvapo. Naudojant šį šampūną šalia būtinai norėdavosi ir plaukų balzamo, kaukės ar aliejuko. Nemanau, kad pirkčiau dar.


JOHNSON'S BABY muilas su migdolų ekstraktu (100 g kaina - apie 0,60 Eur) - sunaudojom (naudojosi taupiai), nei patiko, nei nepatiko. Tikrai ne tas produktas, kurį norėčiau pirkti vėl ir vėl.


O’papa dušo želė su papajų aromatu (500 ml kaina - apie 4 Eur) - įprastinė dušo želė. Švelni, gerai putoja, vyrui labai patiko kvapas. Didelio buteliuko užtenka ilgam. Tiek nesudomino, kad pirkčiau dar, bet išbandyti buvo smagu. Pirkti būna Droge.


Drunk elephant C-Firma Day Serum (vitamino C serumas) (30 ml kaina - apie 75 Eur) - gerai, kad aš turėjau mažiuką (8ml) buteliuką, nes pilno dydžio tikrai nepirkščiau. Dieną nenaudoju, nes tada reiktų stipraus spf, o nakčiai irgi nenoriai naudojau, nes vyrui kvapas baisiai nepatiko. Kažkokio poveikio nepastebėjau, nors momentinis stangrumo (ir deja, lipnumo) jausmas ir būdavo užsitepus.


The Face shop „Longan“ veido kaukė (1vnt. kaina - apie 2 Eur) - vėsino, drėkino, maitino. Užsidėjus nebuvo noro kuo greičiau nusiimti, o panaudojus, oda jautėsi pailsėjusi ir atsigavusi. Visai patiko.

Komentarų nėra: