trečiadienis, birželio 9

Freebies

Prieš keletą dienų viename iš socialinių tinklalapių užmačiau reklamą, kurioje buvau kviečiama užsisakyti ir išbandyti keletą daikčiukų nemokamai. Susigundžiau, užpilčiau formą, o tada, pagauta smalsumo, pradėjau dairytis kitų tokių puslapių, kur galėčiau nemokamai mėginėlius gaut.
Lietuviškų tokių, deja, nėra daug. Apskritai, beveik visos paieškos veda ne į firmų tinklalapius, o į įvairius forumus - GaukDykai.lt, supermama.lt ir pan.
Kur kas daugiau galimybių - užsienyje, ypatingai USA ir UK.
Įvedus į google paieškos langelį "free samples" arba "freebies" (tai, kas yra nemokama, dažniausiai siūloma kaip reklamos dalis) atsiveria ištisi tinklapiai, krūva forumų, kur nuolat stebima, kas ką nemokamai siūlo, dalinamasi gautų freebių nuotraukomis ir nuorodomis, iš kur ką galima užsisakyti. Apžiūrėjau daugelį tokių tinklalapių bei forumų, kai kur kai ką užsisakiau - bus matyt, gausiu ar ne.
Na, o šiandien dalinuosi savo pirmu freebiu - juo tampa šaunusis dantų kremas "Velym"! Jis yra gaminamas Italijoje, balina dantis ir leidžia išvengti apnašų ir ėduonies. Yay!

Užsisakyti dantų kremą galima čia, o atsiuntė jį man lygiai per parą. :)

Komentarų nėra: