penktadienis, gruodžio 19

JBG (4e) Kalėdos + J.Miltinio mokyklos abiturientų teatro įskaita

Jaučiuosi pavargusi, bet laiminga. Paskutinės dienos prieš atostogas buvo kupinos įvykių tiek mokykloje, tiek ir už jos ribų. Įsimintiniausi - klasės „žiburėlis“ ir Panevėžio Juozo Miltinio mokyklos abiturientų menų įskaita.

Klasės žiburėlio vieta: senasis pastatas, auklėtojos kabinetas.
Laikas: 15:35 (po 7 pamokų)
Tikslas: pasveikinti vieniems kitus.

Ir viskas prasidėjo. Ir valgėm valgėm valgėm, ir grojom, ir šokom. Bučiavom meškiuką ir rašėm palinkėjimus vieni kitiems. Ir dovanėlėm keitėmės. Ir šiaip buvom tokie beprotiškai fantastiškai geri, kad kitą dieną(t.y. šiandien) mūsų pasveikinti atvyko pats Kalėdų senelis!




Juozo Miltinio mokyklos abiturientų menų įskaita.
Vieta: Panevėžio Muzikinis Teatras.
Laikas: 18:00val.
Tikslas: gerai praleisti laiką!

Šokis, dailė, teatras ir muzika suėjo draugėn ir atliko vaidinimą pagal Landsbergio pasaką „Arklio Dominyko meilė“. Istorija tokia: Mažas vaikas negali užmigti, todėl iš palovio išlindę stebuklingi žmogeliukai jam seka pasaką. Pasaką apie arklį Dominyką, kuris pamilo rugiagėlę. Deja, artinasi ruduo - rugiagėlė gali žūti. Kad taip nenutiktų, Dominykas ją sudžiovina ketindamas pavasarį ją vėl pasodinti, ir, ilgėdamasis jos kvapo, išvyksta į Afriką perduoti linkėjimų mylimosios sesėms ir pusseserėms - kitoms rugiagėlėms...

http://www.youtube.com/watch?v=7O2oGt1eG_M
http://www.youtube.com/watch?v=ESe4Job-CkE

Komentarų nėra: