penktadienis, lapkričio 28

Redaguoti šabloną

Dalykas tas, kad negaliu pakęsti rudos spalvos savo blog'e. Šiaip jau spalva visai nieko, tinka mokyklų uniformoms, baldų paviršiams ar niūrioms rudens nuotaikoms. Tačiau kad ir kokia tai puiki spalva, noriu mėlynos žiemai ir žalios šiltajam sezonui.
Bėda ta, kad IQ yra žemiau nulio ir niekaip nepavyksta savo norų patenkinti(nors dabartinis vaizdelis ne itin koks, kiek sugebėjimai leido, ruda jau tapo mėlyna).
Paskutinė viltis - jūs, ištikimieji ir ne tokie ištikimi rudojo dienoraščio skaitytojai.
Tad jei kas nors žino ar bent nujaučia, kad gali žinoti, kaip atsikratyti rudos ir pereiti prie mėlynos, lauksiu jūsų laiškų su pasiūlymais ir patarimais. Visgi artėja Kalėdos... Rašykit, rašykit.
Ačiū.

7 komentarai:

Inflatera rašė...

Just, reikia redaguoti html, nėra sudėtinga, kai žinai, kurias vietas. Manau, bus protingiausia, jei aš nukopijuosiu tau saviškį ir pasakysiu vietas, kurias keisti ir portalą, iš kurio spalvas galėsi rinktis. Kai turėsi daugiau laiko, parašyk į skype, ir atsiųsiu visą info, galbūt net su point'u ką papaišysiu ir paaiškinsiu, ką ir kur, ir kaip daryt ;)

Augustė rašė...

Išsinčiau manau neblogą paaiškinimą tau į e-mail :)

just rašė...

Mhm, Auguste, kad negavau nieko :/ Kokiu adresu siuntei? Jei nesunku, persiųsk į kniugzdas@gmail.com

Aurimas Nov. rašė...

Nu... Mistika. Man visad nuėjus į "tinkinti", "pasirinkti naują šabloną" viskas būna čiki piki.

just rašė...

Aurimai, nieko tu nesupranti :D

Inflatera rašė...

Tikiuosi, dabar jau apsipatenkinus ir laiminga. Na ir kaip? Sudėtinga viską kaitaliot? Smagu, manau, buvo. Na, dabar galėsiu bet kada savo vizijas keisti.

just rašė...

Labai geras žodelis „apsipatenkinus“ - būtent taip dabar jaučiuosi :)
O dėl sudėtingumo, tai nesudėtinga, kai žinai ką ir kaip daryti :)


Dar kartą ačiū. Visiems padėjusiems.