šeštadienis, kovo 27

Pabaigti produktai. Drunk Elephant, Uoga Uoga, MAC

ERBORIAN CC Radiance Eye Contour Cream SPF 20 - koreguojantis CC kremas aplink akis su SPF 20 (10 ml kaina - 35 EUR) - baltas kremas, kuris tepant prisitaiko prie veido spalvos, pašviesina ir šiek tiek pamaskuoja. Tačiau subėga į raukšleles, paryškina visus pašerpetojimus, džiaugiuosi, jog išbandžiau savaitgalį, nes į žmones nebūčiau galėjusi eiti.

Drunk Elephant Beste No. 9 Jelly Cleanser veido prausiklis (150 ml kaina - apie 30 EUR) - paprastas, švelnus veido prausiklis, sunaudojau jau antrą tokį. 

Uoga Uoga dušo želė su žaliųjų citrinų ir mėtų aliejais „Pavaryk“ (250 ml kaina - apie 7 EUR) - labai norėjau, jog patiktų, bet nepatiko nei man, nei vyrui. Neputoja, per daug mėtų - tiek stiprus kvapas, tiek tam tikras perštėjimas vietomis jautėsi, jaučiausi, lyg arbatmedžio eteriniu aliejumi prausčiausi. 


NIVEA BABY muilas (100 g kaina - apie 1 EUR) - galvojau gal bus alternatyva mano mėgstamam Sebamed, tačiau visgi ne. Nepatiko kvapas, trūko švelnumo, tačiau iš teigiamos pusės - geriau plauna ir jo ilgiau užtenka.
 

Artdeco Rich Treatment makiažo pagrindas (20 ml kaina - 21 EUR) - nepaisant to, jog spalva man buvo per tamsi (turėjau 12, mano spalva labiau būtų 9 turbūt), paryškino pašerpetojimus ir iš arti neatrodė gražiai, nors maskavo neblogai ir iš tolo oda lygi ir daili atrodė. Ir šiaip tokia sunkesnė ant veido, džiaugiuosi, jog išbandžiau mėginuką ir jo užteko suprasti, kad produktas ne man.


Filorga LIFT-STRUCTURE intensyviai stangrinantis patempiamasis dieninis kremas (50 ml kaina - apie 70 EUR) - malonaus kvapo (nors labiau patiktų, jei jo nebūtų), vidutiniškai greit įsigeriantis į odą, gražiai ant jos atrodė. Odos stangrumo porą kartų užsitepus aišku nepastebėjau, bet mėginuko užteko suprasti, jog kvapas neerzina, odos nealergizuoja, jei nekainuotų 70 EUR, visai norėčiau išbandyti. :)

MAC Prep + Prime Fix + makiažo fiksatorius (100 ml kaina - 21 EUR) - makiažo nefiksuoja, tačiau patiko naudoti po birios pudros - atrodo, sulieja tuos pudros miltelius su veidu, be to, nuima matiškumą ir suteikia švytėjimo. Taip pat puikiai tinka akių šepetėlių sudrėkinimui, kai norisi ryškesnių šešėlių.

Rituals Miracle Wipes servetėlės (10 vnt. kaina - apie 5 EUR) - drėgnos iki paskutinės servetėlės, malonios naudoti. Pati tokių servetėlių nebeperku, tačiau buvo visai smagu turėti ruošiantis rytais ir pavalyti rankas ar paviršius. Jei tik būtų bekvapės ir pigesnės...

Garnier Moisture Bomb Sakura drėkinanti lakštinė veido kaukė (1 vnt. kaina - apie 3,5 EUR) - stipraus, bet malonaus kvapo, vėsinanti, maloniai jautėsi ant veido. Kaip dažniausiai, efekto nepastebėjau, o pats procesas nebežavi, dėl to tokių kaukių ir nebeperku.

Komentarų nėra: