šeštadienis, kovo 6

Iš trijų vienas patiko labiausiai

Blakstienų tušai. 

Lancome Lancome Hypnôse (6,2 ml kaina apie 34 Eur). Gražiai atskiria blakstienas, vokų netepa, padažo natūraliai, nieko dramatiško. Visgi, dienos pabaigoj kartais šiek tiek nubėga, o kaina didelė.
Kiko Milano Extra Sculpt Volume Mascara (11 ml - apie 10 Eur) - prastai atskiria blakstienas, sunku dažytis (visuomet išsitepu akių vokus), dienos eigoj nubėga ir atsiranda „pandos akių“ rezultatas. O ir pasidažius kažkokio wow efekto nesukuria. Tai po poros savaičių bandymo numečiau į šoną.
Essence Lash Princess Volume, rožinis (12 ml - apie 4 Eur) - puikus tušas (nesulipina, o atskiria, ilgina (netankina), nėra teplus, gerai išsilaiko visą darbo dieną), o kaina nepralenkiama.

Man patinka kuo labiau atskirtos ir kuo mažiau sulipusios (voro kojelių efekto nekenčiu), ilgos, riestos blakstienos.
Atsižvelgiant į tai, iš minėtų blakstienų tušų man labiausiai tiko ir patiko Essence Lash Princess Volume. Mielai kartočiau.

Veido kremai.

Origins Ginzing Oil-Free Energy-Boosting Gel Moisturizer (50 ml kaina - apie 25 EUR). Malonaus kvapo, greit įsigeria, puikiai tinka po makiažu. Tiks mišriai odai.
Origins Original Skin™ Matte Moisturizer with Willowherb (50 ml kaina - apie 30 EUR). Gelinės tekstūros, suteikiantis matinį efektą, tinka po makiažu. Labiau patiks riebesnės odos turėtojams.
Origins A Perfect World™ SPF 40 Age-Defense Moisturizer With White Tea (50 ml kaina - apie  50 EUR). Su spf, riebus, todėl patiks sausiaodėms. Kadangi turi spf, tai palieka blizgumą ant veido.

Tie, kas seka šį blog'ą ilgėliau, turbūt nesunkiai atspės, jog man labiausiai patiko oranžinis Ginzing - tiek tekstūra, kvapas, įsigėrimo laikas, viskas man labai labai. Tačiau dėl kvapiklių ir eterinių aliejų stengiuos jo - ir automatiškai visų kitų Origins produktų - nebepirkti. Vis dėlto kartais sunku susilaikyti :)

Lūpų blizgiai.

BOBBI BROWN Crushed Oil Lip Gloss, spalva 03 New Romantic (6 ml kaina - apie 32 EUR). Labai patogus, nelimpantis, aliejaus pagrindo lūpų blizgis be blizgučių.
Pat McGrath lip gloss, spalva Sunset Rose (aš turiu mažiuką, pilno dydžio (4,44 ml) kaina - apie 24 EUR). Vidutinės pigmentacijos, su mažais blizgučiais, lengvas ir nelimpantis.
CHANEL ROUGE COCO GLOSS, spalva 119 - BOURGEOISIE (5 ml kaina - apie 36 EUR). Neutralios rožinės spalvos, su daug blizgučių, malonaus kvapo, šiek tiek labiau lipnus, nei kiti du.

Nors visų šių lūpų blizgių spalvos panašios - akivaizdu, kokia lūpų spalva man patinka, mano mėgstamiausias - Bobbi Brown lūpų blizgis. Mažiausiai blizgus, labai patogus, kažko prilipo taip, jog vis pagaunu save norint dar „atsargoms“ dar vieną nusipirkt. Stengiuos to nedaryti, o dabar ir tas lūpas retai dažau, bet jei pamesčiau, turbūt užsisakyčiau iš karto naują vėl.

Chanel Rouge Coco Gloss Lip Gloss - 119 Bourgeoisie
Pat McGrath - Sunset Rose
Bobbi Brown Crushed Oil-Infused Gloss Lip Gloss - 03 New Romantic

Komentarų nėra: