šeštadienis, kovo 21

Pabaigti produktai. L'Oreal, L'Occitane, e.l.f.

L'Oreal Paris Voluminous Original Mascara - Burgundy (1 vnt. - 7,7 ml kaina - apie 6 EUR) - daug labiau patiko už Kiko, suteikė atspalvį, tačiau laikėsi panašiai kaip kiti L'Oreal Paris Voluminous Original tušai - atskirdavo, netepė, paprastai kasdieniškai padažydavo. Išskyrus tai, jog tam tikrais atvejais spalvos nenorėdavau, buvo puikus kasdienis tušas.


L'Occitane en Provence Collection de Grasse Thé Vert & Bigarade EDT (nebeparduodama) - gaivus pavasario kvapas, kuris labiausiai patiko vyrui, kasdien sulaukdavau komplimento ar klausimo, kokie čia kvepalai. Ir man jie patiko, bet per daug nenusiminiau, jog nebegaminami. 


John Masters Organics šampūnas ir kondicionierius su cinku ir šalavijų ekstraktu (236 ml kaina - apie 26 EUR) -  mano pats mylimiausias ir mėgstamiausias. Esu tokių gal kokį 10 jau sunaudojus. Ir jau turiu naują, nors šiuo metu itin knieti kažką naujo išbandyt.



ESPA Optimal Skin ProSerum aliejus veidui (30 ml kaina - 69 EUR) - naudojau dosniai tiek ant veido, tiek ant kaklo ir alkūnių, kol susigers reikdavo palaukti. Nieko ypatingo nepastebėjau, jei reiktų rinktis tarp šio ir Ooh aliejų, tikriausiai rinkčiausi Ooh, nes kaina mažesnė ir, nors gauni vieną aliejų, o ne jų mišinį, bent kvepalų nebūna pridėta.


RMS Beauty "Un" Cover-Up maskuoklis (5,67 g - apie 39 EUR) - turėjau mėginuką tik spalvai pabandyti. Buvo 11,5, 22,5 ir 55 ir nė viena man netiko. Arčiausiai man būtų 11 arba 22, nes 11,5 buvo gerokai per geltona, o 22 šiek tiek per tamsi. Pabandžiau užmaskuot spuogą, tai  tekstūra lengva, kreminė, o maskavimas lengvas, labiau kasdienai nei vakarėliui.



Dove Shower Mousse (dušo putos, 200 ml kaina apie 4 EUR) - pasižaidimui buvo įdomu pabandyt, bet tikrai dar kartą nepirkčiau. Prausdavausi ir galvodavau, jog tos putos turbūt nieko neprausia, o kvepalai dar ir sausina odą. Gal skustis ir patogu būtų, bet man atrodo, kad dušo aliejai tuo tikslu geriau tinka.


e.l.f. makeup remover pen makiažo „korektorius“ (1 vnt. kaina - apie 7 EUR) - ir nuotrauka, ir aprašymas iš senesnių įrašų: „mano mėgstamas ir mylimas produktas, pabaigiau, ir jau naudoju naują vėl. Nuvalo blakstienų tušo, pakliuvusio ant akies voko, dėmeles, ar kitas smulkias makiažo klaidas. Kol kas nieko geresnio neradau“. Deja, rasti pirkti šį gėrį darosi vis sunkiau, todėl pradedu galvot, kad tikriausiai bus išimamas iš prekybos. Tai jei kažkam irgi labai patinka, imkit, kol dar yra :)


BABE, ypatingai švelnus šampūnas (250 ml kaina - apie 11 EUR) - ne taip stipriai putojantis, bet galvą išplovė normaliai, pleiskanų nebuvo, niežtėt nepradėjo. Nežinau, ar bėgčiau pirkti vėl, bet ir neišmesčiau, jei, pvz., gaučiau dovanų. Labai patiko, kad plaudama galvą jokio kvapo nepajaučiau.


VICHY valomoji veido kaukė su moliu CLAY (2 vnt. - 6 ml kaina - apie 3 EUR) - tepasi plonu sluoksniu, pakankamai greit išdžiuvo, nebuvo sunku nuplauti. Gal kiek švaresnė oda jautėsi, bet tikrai nematau prasmės kartoti. :)

Komentarų nėra: