šeštadienis, kovo 28

Plaukų ir kūno priežiūros priemonės, kurias pabaigsiu šįmet #teamprojectpan2020


Veidui.
Su priemonių, skirtų veido priežiūrai, pabaigimu problemų turiu retai, gal didesnis iššūkis - kaukės, ypač ši Lumene Hydration Recovery Aerating Gel Mask Lahde man taip niekaip neprilipo, tačiau dabar pradėjau ją naudoti kaip kremą tiek dienai, tiek nakčiai, tiesiog tepu plonu sluoksniu ir tokiu būdu manau pavyks pabaigti. Kol kas dar aiškios nuomonės apie produktą neturiu, gal tik tiek, kad naudojasi labai taupiai. :)

Kūnui. 
Tik neseniai, pamažu pradėjau naudoti kūno kremą ir nors tai man vis dar nėra malonu, pratintis pradėjau nuo gal ne tokio turtingo, tačiau malonesnio Rituals The Ritual of Sakura Body Cream kūno kremo. Į šį sąrašą įtraukiau, nes kremo liko dar tikrai daug, o karštą vasarą  prisiversti teptis bus dar sunkiau, tai kad būtų kaip papildomas pažadas sau.

Plaukams.
Plaukams per paskutinius metus visko baisiai daug prisipirkau, pradėjau eksperimentuoti ir ieškoti būdų, kaip gražiau ir sveikiau, tai natūraliai prisikaupė šio bei to: John masters organics atstatomasis aliejus sausiems ir pažeistiems plaukams, Kerastase Couture Styling L'Incroyable Blowdry losjonas plaukams formuoti, Aveda Pure Abundance Style-prep, Aveda thickening tonic, Redken Cerafill Maximizer Dense Fx Instant Thickening Treatment.

Tai tiek. Būkit sveiki. :)

Komentarų nėra: