šeštadienis, birželio 15

Pabaigti produktai. Sol de Janeiro, Benefit, Jo Malone

Sol de Janeiro Bum Bum kremas (75 ml kaina - apie 20 EUR) - tirštas, malonaus kvapo, kuris ant odos išlieka ilgai, beveik iki pat kito prausimosi. Pakankamai greit susigeria, nesijaučia riebumo ar lipnumo jausmo. Bet aš nesu didelė kūno kremų naudotoja, o šis dar ir brangus.


NG gold edition men dušo želė  - stipraus vyriško kvapo, sunaudojom gana greit. Kadangi gavom dovanų, tai nežinau, nei, kiek kainuoja, nei, kur šitą produktą prkt, google rast nepavyko... :)


KORRES Natural Pure Greek Olive and Olive Blossom dušo želė (250 ml kaina - apie 11 EUR) - parsivežiau šį produktą iš Atėnų. Dušo želė šveni, malonaus kvapo, gerai putoja, savo darbą atlieka. Labai malonu naudoti, todėl, jei būtų pigiau, pirkčiau vėl.

 
Kiehls „Ultimate man“ šveičiamasis muilas (200 g kaina - apie 15 EUR) - gavom dovanų šiek tiek mažesnį šio muilo variantą ir sunaudojom rankoms plauti. Kremas gerai prausia, maloniai šveičia, turi nestiprų, bet malonų kvapą. Visgi, kaina didelė, kurios šis muilas (ir turbūt joks muilas) nepateisina, todėl pati pirkti neplanuoju.


Benefit antakių pieštukas „precisely, my brow“ mini, spalva 04 (1 vnt. - 0,04 g kaina - apie 15 EUR) - labai patiko naudoti. Mažas (patogu nešiotis) ir nors neturi šepetėlio pusės, vis tiek buvo patogu, lengva ir paprasta. Dabar norėčiau pilno dydžio, kad ir as šepetėlis būtų.


NYX antakių pieštukas „Micro brow“, spalva - Taupe (1 vnt. - 0,09 g kaina - apie 11 EUR) - jis yra daug kietesnis už Dior ar Benefit, todėl man patinka mažiau. Na, bet jo ir kaina mažesnė, todėl išbandyti tikrai verta. Aš tokį sunaudojau jau antrą, bet būtent šis, deja, man dar ir greit sulūžo, todėl dabar linkstu prie minties naudot brangesnius arba ieškot kitų alternatyvų.


The body shop Drops of Youth™ Jaunystės lašai (serumas) (30 ml kaina - 30 EUR) - aš serumus naudoju kaip veido kremą. Tai šis - itin lengvas, labai greit susigeria, nepalieka jokio riebumo ar lipnumo jausmo. Kiek drėkina, pasakyti sunku, tačiau naudojant, oda nešerpetoja ir neatrodo išsausėjusi. Nemanau, kad sugalvočiau tokį produktą pirkti, tačiau išbandyti, kaip visada, smagu.


The body shop Oils Of Life™ stipriai atgaivinantis veido aliejus (30 ml kaina - 35 EUR) - itin kvapnus, šiek tiek gal net per daug, jog naudodama negalvočiau, kaip tas kvapas negerai mano odai. Šiaip naudojasi taupiai, kad įsigertų, reikia šiek tiek luktelti, o oda lieka švelni ir atrodo pamaitinta.


Jo Malone kvepalai The English Pear and Fresia (30 ml kaina - apie 55 EUR) - pabaigiau savo vestuvių kvepalus. Gaivūs, lengvi, tinkantys tiek į darbą, tiek į šventę. Mielai naudočiau ir ateity.


Komentarų nėra: