šeštadienis, birželio 22

Kosmetikos šiukšlės

Kaip ir daugelis daiktų, kosmetikos produktai vieną dieną ima ir sugenda. Pasensta. Ir kadangi jų iki galo taip ir nepabaigiau, o dalis man išties patiko, nutariau įmesti juos čia.


Inglot matiniai akių šešėliai (1 vnt. kaina - 5,09 EUR) - spalvos - 330 (pati šviesiausia), 337 (rusva - dėžutėje 3in1 pirma nuo kairės), 327 (tamsiai ruda). Visi man jie patinka, išmetu todėl, kad pirkau juos 2016 m. pabaigoje, todėl jau paseno. Bet jau laukiu atkeliaujančių naujų tokių pat :)

Inglot perlamutriniai akių šešėliai (1 vnt. kaina - 5,09 EUR) - spalva 402 (dėžutėje vidurinė) - dar vienas rusvas atspalvis, kuris paseno, todėl bus pakeistas nauju.

Inglot antakių gelis (1 vnt. kaina - 13,49 EUR) - spalva 20. Spalva tamsi, beveik juoda, tai jei nesinori visiškai tamsių antakių, geriau rinkitės 16-tą. Šiaip visai patiko, reikia labai nedaug, ilgam užtenka. Išmetu irgi dėl to, jog paseno. Dabar naujo neturiu ir nepirkau, kadangi šiuo metu daugiausiai naudoju pieštukus. 

Inglot kohl akių pieštukas (1 vnt. kaina - 10,49 EUR) - spalva 05. Norėjau vidinam akių vokui, bet netiko, tai šiek tiek naudojau po antakiais, kol kažkur numečiau ir pamiršau, kad turiu. Paseno, teko išmesti.

MAYBELLINE LASH SENSATIONAL blakstienų tušas (1 vnt. - 9,5 ml kaina - 12 EUR) - tušas užriečia blakstienas ir labai ilgai išsilaiko, nebyra, nenuvarva verkiant ar lyjant. Tačiau su juo pasidažau ne taip gražiai, kaip su kitais, todėl porą kartų panaudojusi įmečiau į stalčių ir jis ten sėkmingai gulėjo, kol atėjo laikas išmest.

ARTDECO Eyeshadow Base šešėlių pagrindas (1 vnt. kaina - 10,49 EUR) - čia buvo mano antras indelis, dabar užsisakiau jau trečią. Dar turbūt galėjau naudoti kurį laiką, tačiau tai, kas keliauja ant veido ir ypatingai - akių ar lūpų - stengiuos naudot atsakingai ir tiesiog ramiau jaučiuosi, kai laikausi instrukcijų.

Kiko Milano Ultra glossy stylo SPF 15 (1 vnt. kaina - 5 EUR) - spalva 802 Nude. Kiko lūpdažiai nebrangūs ir geri, malonu naudoti, gražiai nueina. Šio konkretaus prekyboje jau nebėra (seniai pirkau.. :)), tačiau šiuo metu naudoju ir patinka du Smart Fusion (mano spalvos 404 Rosy Biscuit (į rudumą) bei 405 Vintage rose (labiau rožinis)).

Šiam kartui tiek. Manau, artimiausiu metu išmestų produktų bus daugiau, tad laukite tęsinio. :)

Komentarų nėra: