šeštadienis, birželio 19

Pabaigti produktai. Eveline, Clinique, Kiko Milano

Eveline „Total action“ nagų kondicionierius 8 in 1 (12 ml kaina apie 4 Eur) – mano dažniausiai naudojama priemonė nagams. Nors išdžiovina odeles aplink nagus, tačiau nagus (tam kartui) sustiprina, neleidžia jiems lūžinėti, ir nagai atrodo tvarkingi, lyg nulakuoti bespalviu nagų laku. Tai net neabejoju, jog pirksiu vėl.

Clinique Foaming Sonic Facial Soap putojantis skystas muilas veidui (150 ml kaina - 29 Eur) – naudojau kelionėje, patiko, gerai nuprausė veidą. Ar pirkčiau 150 ml už 30 Eur? Tikrai ne, nes stebuklo tikrai nebuvo, kai kurie prausikliai už 5 Eur prausia ne ką prasčiau. Kita vertus, naudojau tik kartą, todėl negaliu pasakyt, ar kažkoks stebuklas neįvyktų sunaudojus pilno dydžio pakuotę :)

 
Kiko Milano smart fusion lip pencil, spalva 700 (1 vnt. kaina apie 3 Eur) – paprastas, bet geras lūpų pieštukas. Naudojau tris metus, nebaigiau, bet pasibaigė galiojimas. Radusi tinkamą spalvą tikrai pirkčiau vėl, apskritai Kiko produktai lūpoms man labai patinka.

Pantene Pro-V Keratin Protect aliejus plaukams Repair&Protect (100ml kaina - apie 8 Eur) - lengvas aliejukas plaukams. Nežinau, ar padėdavo plaukams kažkuo, bet tikrai jų neapsunkindavo ir buvo paprasta, malonu naudoti. Niekur neberandu Lietuvoj jau kurį laika, gaila.

Maybelline Instant Anti Age Eraser maskuoklis, spalva 03 - Fair (1 vnt. - 6.8 ml kaina - apie 11,50 Eur) - tirštas, geras maskuoklis, kurio spalva man šiek tiek per šviesi, ypač vasaros metu, bet puikiai maišydavau ją su lengvesnio maskavimo kremine pudra. Taupiai naudojau, todėl užteko ilgam, šiuo metu bandau kitokius. Tiesa, jo minkštoji galvutė man nepatiko, vis galvodavau apie ten besikaupiančias bakterijas, tai galop ją nuėmiau.

Sebamed kasdienis plaukų šampūnas (200 ml kaina - apie 8 Eur) - gerai išplaudavo, neerzindavo galvos skalpo, nebuvo pleiskanų. Minusas - gal kažkiek sausino plauką? Pastebėjau, jog, net ir naudojant kaukę, jie nebūdavo tokie minšti ir švelnūs, kaip norėčiau. Gal tai dėl to, jog plaukai labai ilgi tapo ir tiesiog nušiuro, bet įtariamas ir šampūnas.

Moteriškas rutulinis antiperspirantas NIVEA BLACK & WHITE (50 ml kaina - apie 3 EUR) - mano mėgstamiausias. Pabaigiau, turiu jau naują, po to pirksiu vėl.

Acure Radically Rejuvenating Day Cream, SPF 30 (50 ml kaina - apie 12 Eur) - sunkiau įsigeriantis, šiek tiek odą sausinantis ir jai suteikiantis matinio efekto kremas. Iš pradžių sunku buvo priprasti, lyg jausdavau perštėjimą skruostų zonoje, vėliau atrodė lyg visai tinka. Visgi esu naudojusi geresnių kremų su SPF, todėl šio artimiausiu metu kartoti neketinu.

ESPA Skin Stimulating Body Brush - sauso kūno šveitimo šepetys (1 vnt. kaina - apie 24 Eur) - sunku man buvo prisijaukinti tą sausą kūno šveitimą. Ne tik todėl, kad šiaip jausmas nemalonus, bet vis abejodavau ir tokio šiurkštaus šveitimo nauda oda. Nors po tokios procedūros tikrai ji kaip šilkinė būdavo. Tai kol kas taip ir lieku neapsisprendusi, ar dar kartosiu, ar ne. 

Komentarų nėra: