šeštadienis, gegužės 29

Pabaigti produktai. Sylvaine Delacourte, ESPA, Real Techniques

 Sylvaine Delacourte Vanille kolekcija (1,5 ml x 5 kaina - 10 EUR).

Valkyrie (30 ml kaina - 65 EUR) - ilgai išliekantis, sunkesnis, vyresnės aristokratės kvapas, kurio gali būti per daug, gali sukelti galvos skausmą. Ne mano kvapas.

Vahina (30 ml kaina - 65 EUR) - šiek tiek švelnesnis nei Valkyrie, vaisinis ir gėliškas, saldus ir šiek tiek net per saldus. Gavusi dovanų naudočiau ir galvos nesukčiau, tačiau pirkti nesusiviliojau. Išsilaiko ne taip gerai kaip Valkyrie.

Vanori (30 ml kaina - 65 EUR) - rafinuotas, iš pradžių primenantis vaistus ar brangų alkoholį, vanilės kvapas.

Vangelis (30 ml kaina - 65 EUR) - turintis ne tik vanilės saldumo, bet ir aštrumo šiek tiek, turbūt mano mėgstamiausias iš visų, nors didesnis kiekis gali riesti nosį.

Virgile (30 ml kaina - 65 EUR) - gaiviausias iš visų, bet kartu priminė senovinius gėlių kvepalus, kurie man nelabai patikdavo.

Amway kūno prausiklis G&H NOURISH+™ (400 ml kaina - apie 10 Eur) - beveik bekvapis,  švelnus, nesausina, neerzina, o tik atlieka savo darbą. Didelis kiekis, o pakuotė daili. Tikrai labai patiko, šitas buvo jau antras kartas kai pilnai sunaudojom ir mielai naudočiau vėl.

ESPA Detoxifying Body Oil (100 ml kaina - apie 39 EUR) - nors aliejus skirtas kūnui, aš jį naudojau veidui. Nors ne visai malonaus kvapo, tačiau vidutiniškai greit susigeriantis, paslepiantis visus pašerpetojimus, visai smagiai sunaudojau.

Real Techniques makiažo kempinėlė (1 vnt. kaina - apie 10 EUR) - nesu bandžiusi kol kas kitų, tai negaliu lyginti, geresnė ar blogesnė, tačiau man pasirodė, jog savo darbą kempinėlė atlieka, o kadangi nenaudojau labai dažnai, užteko visai ilgam. Jau turiu kitą tokią pat.

MAX FACTOR 2000 CALORIE blakstienų tušas (1 vnt. - 9 ml kaina - apie 12 EUR) - atrodo prieš šimtą metų turėjau tokį, todėl, apėmus nostalgijai, nusipirkau vėl. Net keista, kad tiek laiko kai kurie produktai nedingsta iš prekybos, bet man šis tušas visai patiko ir dabar, gražiai padažydavo, kiek daugiau košės užtepdavo. Tiesa, vakare jau pradėdavo paakius tepti, tai nesakyčiau, jog yra super ilgai išsilaikantis ar į vakarėlį tinkamas, bet kasdienai buvo geras, prieš miegą lengvai nusiplaudavo. Dabar naudoju Benefit.

Komentarų nėra: