šeštadienis, liepos 3

Pabaigti produktai. Kiehls, Milk Makeup, Benefit

Kiehl's rare Earth Deep Pore Cleansing Masque  (125 ml kaina- apie 36 EUR) - veido kaukė su moliu, kuri labiausiai gal išsiskiria tuo, jog neišdžiovina smarkiai veido odos, kaip kai kurios kitos panašaus tipo kaukės. Visa kita - molis, lengvas perštėjimas, sunkumas nuplaunant, taip pat ir efektas, man pasirodė tokie pat, kaip ir bet kurios kitos panašios kaukės. Kartais molio kaukių man norisi, bet ne už 36 EUR :) Kita vertus, 125 ml turėtų užtekti labai ilgam.

Clinique superfine Liner antakių pieštukas, spalva 03 (1 vnt. - 0,6 g kaina - apie 17 EUR) – niekaip negalėjau sulaukti, kol šis pieštukas man baigsis. Dar niekad taip nebuvo, kad vieno antakių pieštuko, naudojant kone kasdien, užtektų taip ilgam. Wow. Jei spalva būtų tinkamesnė ir turėtų šepetėlį kitame gale, tikrai pirkčiau vėl...

BALANCE ekologiškas šampūnas-prausiklis vaikams 2in1 (240 ml kaina - apie 3 EUR) – švelnus, paprastas prausiklis. Galvos neploviau, o kaip dušo želė viskuo patiko, na, nebent gal putojimo norėtųsi daugiau.

Milk Makeup's Mini Matte Cream Bronzer kreminis bronzantas (1 vnt. - 6,7 g kaina - apie 15 EUR) – ne per ryškus, ne per daug nematomas, patogioj pakuotėj, laaabai ilgam užtenka, pabaigiau ir jau turiu naują. Pilno dydžio nerekomenduočiau, nes netikiu, jog įmanoma sunaudoti būtų galiojimui nepasibaigus.

Benefit roller lash curling mascara riečiantis blakstienų tušas (1 vnt. - 8,5 ml kaina - apie 30 EUR) – labai patiko, kadangi gražiai lengvai padažo, atskiria, per daug neapkrauna blakstienų, o vakare visai nesunkiai nusiplauna. Ateity svarstyčiau įsigyti vėl.

Essie Eternal Optimist nagų lakas (1 vnt. - 13,5 ml kaina - apie 9 EUR) – nuotraukose nagų lako spalva atrodo gražiau, nei atrodė ant mano nagų, todėl, kad ir koks populiarus bebūtų, aš šį nagų laką naudojau retai, o galiausiai ir galiojimas pasibaigė.

Kiko Milano water eyeshadow akių šešėliai, spalvos 200 Champagne ir 202 Golden Mauve (1 vnt. - 3 g kaina - apie 6 EUR) – gražūs ir blizgūs šešėliai, vis buvo gaila išmesti, tai stengiausi daug juos naudoti, tačiau jau gerokai per ilgai ir taip laikiau, atėjo laikas atsisveikinti. Spalva 200 labai universali, kai norisi blizgučių, ateity svarstyčiau pirkti vėl. 


Cien Sensitive Showergel dušo želė jautriai odai (275 ml kaina - apie 2 EUR, galima rasti LIDL) – labai labai smagus dušo gelis, kaina gera, malonu praustis, nėra įkyraus kvapo, gal kiek mažiau putoja, bet mielai pirkčiau vėl.

Komentarų nėra: