šeštadienis, gegužės 15

Pavasario mėgstamiausi

Missha, Perfect Cover BB Cream, SPF 42 PA+++ bb kremas, spalva 23. Tai yra viena tų priemonių, kurią čiumpu, kai sužinau, jog už 5 min zoom susitikimas ir reikia greitai „pataisyti padėtį“, greita, paprasta, maskavimo suteikianti pudra, kurios vienintelis minusas, kad neišsilaiko visą dien.

e.l.f. Primer Infused Bronzer (bronzinanti pudra) - kai pirkau, kažkaip maniau, kad išbandysiu ir nepatiks, tačiau atspalvis geras, neryškus, atrodo nereikia sukti galvos naudojant, o atrodo gražiai.

Honest Beauty skaistalai, spalva Rose Pink - natūralaus atspalvio, ilgai išliekantys, tiko ir patiko.

e.l.f. makeup remover pen makiažo „korektorius“ - turbūt negalėtų būti mėgstamiausių be šio produkto. Gaila, tačiau jo nebegamina, tai naudoju likučius.

Chanel Illusion d'Ombre Long Wear Luminous šešėliai, spalva Mirage. Vėl atradau juos iš naujo, tepant nedaug suteikia bronzinį atspalvį ir švytėjimą. Ant riebių akių vokų neišsilaiko visą dieną, bet nusivalo gražiai.

Bobbi Brown Crushed Shine Jelly Stick lūpų dažai, spalva Honey - labai lengvi, bet pigmentuoti, drėkinantys lūpų dažai, kuriuos vos nusipirkusi naudojau tiek, jog iš karto pasimatė, kad produkto mažėja. Iš dalies matyt dėl to, jog jie tokie minkštesni, bet ir patinka labai. Tiesa, su įpakavimu kompanija gerokai persistengė ir prašovė pro šalį.

Komentarų nėra: