sekmadienis, lapkričio 1

Rudens pradžios kosmetikos mėgstamiausi

 

e.l.f. makeup remover pen makiažo „korektorius“ (nebegaminamas) - mano mylimas, nuvalo blakstienų tušo, pakliuvusio ant akies voko, dėmeles, ar kitas smulkias makiažo klaidas. Kol kas nieko geresnio neradau.

Missha, Perfect Cover BB Cream, SPF 42 PA+++ (bb kremas, spalva 23, 50 ml kaina - apie 14 EUR) - tobulas kasdienai. Lengvo maskavimo, su trupučiu papildomos saulės apsaugos, nors turi pilko atspalvio, kažkaip puikiai prisitaiko prie odos, man užtenka vieno paspaudimo visam veidui. Lietuvėms turėtų tikti 21 arba 23 atspalviai, nepatiks tiems, kas jautrūs kvapams.

L'Occitane migdolų dušo aliejus (500 ml kaina - 30 EUR) - už tokią kainą jokios dušo želės ar aliejaus pirkti nesiūlau, nes kaina nenormali, bet mes sunaudojom mažiuką ir dabar naudojam jau didelį... Kvapas nuostabus, norėjosi pasilepinti.

Charlotte Tilbury Eyes to Mesmerise kreminiai akių šešėliai, spalva Oyster Pearl (Marie Antoinette) (1vnt. - 7ml kaina - apie 24 EUR) - brangūs, bet gražūs. Tinka ir į darbą, ir į šventę, labai greitas produktas, nereikia ilgai žaisti. Naudoju jau ilgai, bet dar dugno toli gražu nesimato, tikiuosi, kol baigsiu, nesugalvos iš prekybos išimti...

Dior antakių pieštukas Brow Styler, spalva 002 - Universal Dark Brown (1 vnt. - 9 g kaina - apie 27 Eur) - jau esu tokį vieną pabaigus, dabar naudoju vėl. Pieštukas išsukamas, nereikia drožti, brėžia plonas linijas, pakankamai minkštas (nereikia spausti), išsilaiko visą darbo dieną.

Lūpų balzamas La Roche Posay Cicaplast (1 vnt. - 7,5 ml - kaina - apie 6 EUR) - nuostabus, baigiu jau sunaudoti dar vieną. Nors nepatinka pati balzamo forma - išspausdžiama tūtelė (man labiau patinka lūpų pieštukai), tačiau produktas geras. Be kvapo, be spalvos, drėkina ir minkština. Paprastas, patikimas ir efektyvus.
 
Moteriškas rutulinis antiperspirantas NIVEA BLACK & WHITE (50 ml kaina - apie 3 EUR (bet jam dažnai būna akcija) - tiesiog. Va tiek jo sunaudojau:
 

Komentarų nėra: