sekmadienis, lapkričio 8

Pabaigti produktai. STARSKIN, Essence, Olaplex

STARSKIN 100% Camellia 2-Step Oil Sheet Mask dviejų žingsnių aliejinė veido kaukė (1 vnt. - 28 ml kaina - apie 10 EUR) - iš pradžių tepamas aliejus, tuomet uždedama lakštinė veido kaukė, po 15 min. nuimama ir likutis įtrinamas į odą. Dabar kaukių jokių neperku - stengiuos sunaudoti tai, ką turiu. Šios irgi nekartočiau, bet procesas įdomesnis ir reikia pripažinti, jog aliejukas įtrintas į odą greit susigėrė, o uždėta lakštinė dalis maloniai vėsino. 

 
e.l.f. makeup remover pen makiažo „korektorius“ (1 vnt. kaina - apie 7 EUR) - ir vėl ir nuotrauka, ir aprašymas iš senesnių įrašų: „mano mėgstamas ir mylimas produktas, pabaigiau, ir jau naudoju naują vėl. Nuvalo blakstienų tušo, pakliuvusio ant akies voko, dėmeles, ar kitas smulkias makiažo klaidas. Kol kas nieko geresnio neradau“. Deja, jo jau negamina. Dar turiu, bet jau radau ir alternatyvą (tiesa, dar nebandyta).


Moteriškas rutulinis antiperspirantas NIVEA BLACK & WHITE (50 ml kaina - apie 3 EUR) - dar vienas mėgstamiausias. Pabaigiau, turiu jau naują, po to pirksiu vėl.
 

Allvernum muilas su cinamono kvapu (nebeparduodama, buvusi kaina - apie 1,5 EUR už 100 g) - net nežinau, iš kur gavau šitą muilą :) Pati, atrodo, nepirkau, cinamono kvapas ne visai mano, bet šiaip produktas nebuvo blogas. 


Essence nagų lako valiklis
Coconut & Papaya (nebeparduodama, buvusi kaina - apie 3 EUR už 150 ml) - naudojau visus metus, tiko ir patiko bespalviam nagų lakui. Spalvotą nuimdavo sunkiau.


Essence Volume Stylist 18h Lash Extension, Black blakstienų tušas (12 ml kaina apie 3,4 EUR) - nusprendžiau išbandyti, kadangi girdėjau labai daug gerų atsiliepimų. Visgi, po 3 mėnesių taip ir nežinau, ar labiau patiko, ar nepatiko. Su šituo tušu dažniau išsitepdavau vokus, nei su kitais, taip pat dėl savo drėgnuko sulipindavo kartais blakstienas, ko labai nemėgstu. Kita vertus, būdavo dienų, kai blakstienos atrodydavo nuostabiai ir galvodavau, jog oho. Turbūt ieškosiu geriausio tušo toliau, bet kaip už 3 EUR, negali sakyt, jog šitas buvo blogas.

CeraVe drėkinamasis kremas (50ml kaina - apie 5 EUR) - labai patiko. Sudėtis gera, kaina nedidelė, bekvapis, gerai drėkino tiek veidą, tiek kaklą, galima naudoti ir visam kūnui. Labiau skirtas sausai - normaliai odai, todėl su savo normalia - mišria oda vasarą gal bijodama riebumo ir nenaudočiau, bet rudeniui ir žiemai, manau, pats tas. Dar noriu daug kremų išbandyti, tačiau tikiu, jog ateity kartosiu ir šitą.


John Masters Organics intensyvaus poveikio atstatomasis šampūnas su medumi ir kinrožėmis (177 ml kaina - apie 35 EUR) - nors kitą John masters šampūną esu pirkusi jau n kartų ir iš šito, kaip brangesnio, tikėjausi kažko dar geresnio, nieko ypatingo nebuvo. Sunaudojau ir tiek...


Olaplex No 3 atkuriamoji priemonė plaukams Hair perfector (100ml kaina - apie 34 EUR) - kai bandžiau palikti per naktį (pagal instrukciją, užtektų 20 min., bet gi visada norisi ilgiau), visiškai nepatiko, buvo sunku išplauti, plaukai liko apsunkę. Kai palikau dviem valandom ir išplovus šampūnu specialiai nenaudojau nei balzamo nei kitų priemonių, nustebau, jog išdžiuvę plaukai vis tiek buvo  švelnūs ir blizgantys. Po kondicionieriaus ir lašo aliejuko - išvis puikiai.


Komentarų nėra: