sekmadienis, lapkričio 22

Pabaigti produktai. L'Occitane, Filorga, Aveda

L'Occitane migdolų rankų kremas (10 ml kaina - 3 EUR) – nors L'Occitane, kaip prekės ženklas, nėra tas, kurį norėčiau remti, tačiau tas migdolų kvapas kartais daro savo :) iš visų migdolų produktų turbūt rankų kremas ir būtų tas, kurį labiausiai rekomenduočiau, atsižvelgiant į kainos ir kokybės santykį. Nes nors brangu ir šį mažiuką kremą sunaudojau per kelias dienas, bet kremo sudėtis, išskyrus skaniuosius kvepalus, lyg nebloga.

SMILĖ tualetinis muilas vyšnių žiedų kvapo (90 g kaina - apie 0,4 EUR) – švelnaus kvapo, įprastas muilas. Patiko, kad nesuskilo iki pat naudojimo pabaigos, kaip kad daro kai kurie pigesni muilai. Įdomu būtų žinoti, koks ph tik.

CeraVe SA Smoothing Cream veido ir kūno kremas (177 ml kaina - apie 14 EUR) - šitą jau buvau bandžiusi, tad apsidžiaugiau gavusi dar vieną mėginuką – patiko, kremas riebus, bet greit susigerdavo, gerai padrėkindavo odą. Be kvepalų ir su puikiais ingredientais.

NIVEA® SUN vaikų kišeninis apsauginis losjonas nuo saulės KIDS, SPF 50 (50 ml kaina - apie 5 EUR) –  užsitepus kremo tiek, kiek reikia, nesusigeria taip greit, kaip norėtusi, o susigėrus, oda lieka blizgėti. Po biria pudra ok, bet dažnai, o ypač vasarą, norėjosi kažko lengvesnio. Nustebau ieškodama nuorodos, bet, atrodo, šio jau nebegalima įsigyti, o su naujomis pakuotėmis, galbūt, bus pasikeitusi ir sudėtis.

Lūpų balzamas La Roche Posay Cicaplast (1 vnt. - 7,5 ml - kaina - apie 6 EUR) – vienas mėgstamiausių lūpų balzamų. Nors nepatinka pati balzamo forma - išspausdžiama tūtelė (man labiau patinka lūpų pieštukai), tačiau produktas geras. Be kvapo, be spalvos, drėkina ir minkština. Paprastas, patikimas ir efektyvus.

ESPA Pink Hair & Scalp Mud (180 ml kaina - apie 53 EUR) - tokį mažuliuką sunaudojau per vieną kartą ir ilgai tam ruošiausi. Kažkaip sunku man prisiversti plauti galvą, tuomet su šiek tiek varvančia galva vaikščioti ir tuomet vėl lįst po kranu. Rezultatas panaudojus - poveikis iš vidaus? :D Nežinau, nepastebėjau nei kad labiau sudrėkinti būtų, nei kad švelnesni ar labiau blizgantys. Tai ir gerai, nes 53 EUR būtų labai gaila, kad ir kokia gera priemonė būtų.

L'Occitane migdolų dušo aliejus (500 ml kaina - 30 EUR) – už tokią kainą jokios dušo želės ar aliejaus pirkti nesiūlau, nes kaina nenormali, bet mes sunaudojom mažiuką ir šitą didelį... Kvapas nuostabus, norėjosi pasilepinti. Dabar naudojam pigią dušo želė.

Filorga naktinis veido kremas SLEEP AND PEEL (50 ml kaina - apie 60 EUR) - brangus kremas, nusipirkau draugės rekomendacija, naudojau tvarkingai kas vakarą, tačiau didesnio poveikio nepastebėjau. Drėkino, taip, bet ar skaistino ir lygino raukšles – nežinau. Bus įdomu pastebėti, ar, pabaigus, man jo trūks, ar visiškai nepasigesiu. 


Aveda Pure Abundance apimties suteikiantis purškiklis plaukams (200 ml kaina - apie 30 EUR) – sunku net kažką pakomentuoti. Kiek mačiau atsiliepimų, dažniausiai jie labai geri, todėl labai norėjau ir aš šį produktą pamėgti. Kad man tai nebuvo kažkas ypatingo, rodo vien tai, jog tokį mažą buteliuką naudojau 2 metus, gan sunkiai prisiversdama. Bandžiau keletą būdų, nė vienas nesužavėjo. Ir nors plaukų, atrodo, nesulipino ir neapsunkino, nelabai suprasdavau, kam man šis papildomas žingsnis :) Tai apsidžiaugiau, kai baigėsi, be to, kadangi su kosmetikos produktais, kuriuos tikėjaus sunaudoti šįmet, visiškai nesiseka, tai smagu, jog bent su plaukų ir kūno priežiūros priemonėmis šiek tiek geriau sekasi.

2 komentarai:

stebėtoja rašė...

Labas, aš irgi turėjau tokį L'Occitane rankų kremuką - nors ir patiko, naudojau labai ilgai ir gal dar kažkur likučiai voliojasi :D o kodėl nenori remti šito prekės ženklo?

just rašė...

Man labai greit susinaudojo, per kelis vakarus prieš miegą :) o dėl paties prekės ženklo, tai ir aš turėjau nemalonių patirčių su aptarnavimu, tiek ir internete pastebėjau atsiliepimų (https://www.youtube.com/watch?v=2Jo1QWURQ_U&t=1s), kurie nuteikė neigiamai :)