šeštadienis, spalio 3

Pabaigti produktai. L'Occitane, Chloé, Drunk Elephant

L'Occitane migdolų šveičiamasis muilas (50 g kaina - 5 EUR) - tikrai nevertas savo kainos, bet labai norėjau šio kvapo. Sunaudojom per maždaug 20 dienų.

L'Occitane plaukų kondicionierius su migdolais (75 ml kaina - 7,50 EUR) - pirkau dėl kvapo, bet nerekomenduoju. Kvapas vos juntamas, o pats kondicionierius - niekuo neatrodė geresnis, nei kiti. 


ESPA Optimal Skin ProCleanser veido prausiklis (100 ml kaina - apie 35 EUR) - nustebau pamačiusi viso dydžio pakuotės kainą. Nelabai man patiko... Su grūdeliais, kurių prausikliuose nebemėgstu, be to, nusiprausus palikdavo kažkokį plėvelės jausmą ant odos. 

Chloé Chloé kvepalai (EDP) (30 ml kaina - apie 70 EUR) - mano „darbiniai“ kvepalai. Anksčiau mėgdavau juos vežtis į komandiruotes, dabar sunaudojau ofise. Kiek pabodo, todėl pirkti naujų neplanuoju, bet tikrai labai džiaugiausi naudodama. Tiesa, yra vienas minusas - mano kelioninio dydžio pakuotė kelis kartus išsiliejo, nes vis nukrisdavo rutuliukas viršūnėje. Meh.

Drunk Elephant Protini™ Polypeptide veido kremas (50 ml kaina - apie 60 EUR) - atsimenu, kai išbandžiau šio kremo mini versiją, dėl kainos abejojau, ar kada pirksiu viso dydžio pakuotę. Ir ką jūs manot, nusipirkau ir pabaigiau, ir viskas tiko bei patiko. Esu tikra, jog gerą veido kremą galima rasti ir gerokai pigiau, tačiau, jei norisi pasilepinti... 

Erno Laszlo Hydraphel Skin Supplement raminamasis tonikas (200 ml kaina - 67 EUR) - iškart norėjau rašyti, kad labai fainas, drėkinantis, maloniai jaučiasi ant veido ir va tokį toniką visai pirkščiau. Tai nu ne. Už 67 EUR turbūt jokio toniko nepirkčiau, nes, nors kartais smagu pažaisti, mano supratimu, jie apskritai veido priežiūros rutinoje nėra būtini.

Drunk Elephant Beste No. 9 Jelly Cleanser veido prausiklis (150 ml kaina - apie 30 EUR) - paprastas, švelnus veido prausiklis. Nieko blogo, bet nieko ir įspūdingo. Vietoj jo geriau rinkčiausi Cerave prausiklius, kurių vieną dabar ir pradėjau.


MONTAGNE JEUNESSE „Blemish Mud“ problematiškai odai skirta kaukė (kaina - apie 1,50 EUR) - poras sutraukianti mokio kaukė, kurią buvo sunku nuplauti. Daugiau nepirkčiau, jei jau norisi molio kaukės, yra geresnių.

Komentarų nėra: