šeštadienis, vasario 2

Pabaigti produktai. Ooh!, Balm balm, Drunk elephant

PHB Ethical Beauty Brightening Eye Gel with Organic Eyebright & Neroli paakių gelis (15 ml kaina - apie 19 EUR) - turėjau pilno dydžio, bet senesnio dizaino pakuotę. Naudojau ne tik paakiams, bet visam veidui. Visai patiko, greit susigerdavo, patempdavo odą. Kvapo nebepamenu, matyt, nebuvo išskirtinis. Vegan, nebandyta su gyvūnais, patiko, kad gamintojas 20 proc. pelno aukoja labdarai. 


Ooh! - Oils of Heaven Organic Rosehip Cell-Regenerating Face Oil (erškėtuogių aliejus veidui) (30 ml kaina - apie 21 EUR) - Anglijoje pagamintas, specifinio, bet ne bjauraus kvapo, susigeriantis ne iš karto aliejus, kurį naudojau visus metus. Daugiausiai veidui, bet tiko ir alkūnėms. Plaukams visiškai netiko, sulipindavo ir suriebaluodavo juos. Žodžiu, visai nieko, bet kitam kartui norėčiau greičiau įsigeriančio, kad galėčiau naudoti ne tik vakare ar namie, bet ir rytais prieš darbą.


Balm balm Rose Floral Water Hydrosol (rožių hidrolatas) (30 ml kaina - apie 10 EUR) - aš sunaudojau 100 ml dydžio produktą, ir jau ne pirmą kartą. Gereas drėkiklis, kurį ypač mėgstu naudoti prieš ant veido tepdama aliejų. Sudrėkinu veidą, o jau tada aliejus. Aišku, turbūt galima sudrėkinti ir paprastu vandeniu, bet man kažkodėl daug mieliau naudojasi šis. 


FITOKOSMETIK kosmetinis veido ir kūno molis „Anapskaja“ (100 g kaina apie 1 EUR) - jau ne pirmą kartą sunaudojau kaip kaukę veidui. Pigiai, greit ir labai gerai išvalo visus inkštirus ir nešvarumus. Pakuotės užtenka ilgam. Šiek tiek sausina veido odą, todėl po tokios kaukės reikia gero drėkinimo.


Drunk elephant „Lala Retro Whipped cream“ veido kremas (50 ml kaina - apie 55 EUR) - antras mano sunaudotas Drunk elephant produktas. Vėlgi mažesnio dydžio (15 ml). Kremas bekvapis, purus (lyg išplaktas), labai greit susigeria ir puikiai tinka po makiažu. Ilgam užtenka. Stebuklingas? Ne, ypatingo efekto nepastebėjau. Papildomi pliusai: Ph 5,5; netestuotas su gyvūnais, be visokių kvepalų, silikonų, SLS ir pan. Minusai: gali kimšti poras - įtariu, kad man taip ir buvo, nes vis koks spuogelis atsirasdavo. 


Bath And Body Works „Sea You Soon“ veido kaukė (1vnt. kaina - apie 5 EUR) - iš pradžių jaučiau dilgčiojimą, vėliau pripratau ir...nieko. Jokio efekto nusiėmus. Nepirkčiau vėl ir tau nerekomenduoju.


Graikiškas alyvuogių aliejaus muilas „Papoutsanis (125 g kaina - 1,15 EUR) - nors gamintojas teigia, kad muilas natūralus ir turi visokių nuostabių savybių, ir, gavus dovanų, išbandyti buvo įdomu, bet pati tikriausiai nepirkčiau. Ir ne savotiško natūralaus kvapo, o todėl, kad praustis šiuo muilu jausmas lyg presuotais skrepliais ar kažkokiais tai jūros dumbliais, kurie tepa kriauklę ir atrodo nekaip.


LUMENE „Quenching Aqua“ serumas (30 ml kaina - apie 28 EUR) bei naktinis kremas „Lahde LUMENE Hydration Recharge Overnight Cream“ (50 ml kaina - apie 22 EUR) - tiek serumas, tiek kremas tokio pat, švelnaus, gaivaus, vandens ir vėjo kvapo; lengvi ir greit susigeria, nepalieka lipnumo; malonūs naudoti. Efekto vieną kartą pabandžius nepastebėjau, bet įsitikinau, jog pati tekstūra, kvapas manęs neerzina, o produktai, bent po pirmo karto, mano odos nedirgina.

Komentarų nėra: