šeštadienis, vasario 9

Pabaigti produktai. Clinique, Vandini, La Roche-Posay, Fragonard

CLINIQUE All About Eyes Rich paakių kremas (15 ml kaina - apie 43 EUR) - pakankamai riebus, bet greit įsigeriantis, nepaliekantis riebumo jausmo kremas. Puikiai tiko po makiažu. Už 43 EUR niekad jo nepirkčiau, vien jau kad kremus paakiams naudoju visam veidui ir 15 ml baigčiau itin greit, o ir šiaip, jokio ypatingo efekto nepastebėjau. 


DHC Deep Cleansing Oil (30 ml kaina - apie 6 EUR) - alyvuogių aliejaus kvapo aliejinis makiažo valiklis, kuris, susimaišęs su vandeniu, švelniai pašalina tiek blakstienų tušą, tiek likusį veido makiažą. Patiko, kad reikia nedaug, užtenka ilgam ir kad nereikia vatos tamponėliu akių trinti. Manau, puikus sprendimas tiems, kam nepatina solidūs, kietesni valikliai (pvz. Clinique take the day off). 


La Roche-Posay Cicaplast Baume Hands rankų kremas (50 ml  kaina - apie 9 EUR) - pats geriausias rankų kremas, kokį esu bandžiusi. Jau ir per Kalėdas draugėms dovanojau. Be kvepalų. Be parabenų. Sudėty yra niacinamido (niacinamide). Vienintelis minusas - kol susigeria, reikia palaukti, taigi, labiau tinka prieš miegą, nei biure prie kompiuterio. Žiema, vėjas, šaltis mano rankoms - tikras išbandymas, o šis kremas jas puikiai gelbėjo, tad kai sunaudosiu, ką dar turiu, vėl grįšiu prie šio. 


ALDO VANDINI JOYFUL dušo želė (200 ml kaina  - apie 5 EUR) - gaivaus ir neįkyraus kvapo, ne itin stipriai putojantis prausiklis, kuris savo darbą atliko, priekaištų neturėjom. Erzino tik itin smarkiai sukimbantis kamštelis, kurį duše būdavo sunku atidaryti. 


„Spalvoti kvapai“ pienelis voniai „Avietė“ (100 g kaina - apie 2,5 EUR) - malonaus kvapo, visą vonios vandenį rausvai nudažantis produktas. Sudėty kvepalai, aliejai ir kiti reikalai. Naudos kūnui - jokios, bet, gavus dovanų, patirtis visai maloni.


Fragonard patchouli EDT kvepalai (100 ml kaina - 26 EUR) - kartus gamtos, medžio ir laukų kvapas, kuris patiko, bet labiau kaip namų kvapas, o ne kaip kvepalai. Ne mano skonio, bet išbandyti visada įdomu.


Fragonard lavande EDT kvepalai (50 ml kaina - 18 EUR) - levandų kvapą nelabai mėgstu, tačiau šis buvo toks švelnus, neįkyrus, lengvas. Visgi, pati levandomis kvepėti nenorėčiau - man tai buvo labiau skalbinių minštiklio ar namų valiklio kvapas.


Fragonard Belle de Nuit EDT (200 ml kaina - 40 EUR) - kvapas man priminė vyresnę, senamadišką moterį. Įdomus, bet šiuo metu ne tas, kuriuo norėčiau kvepėti. Beje, nors pakuotė tokia šviesi ir gėlėta, patys kvepalai nėra „lengvi“.


Komentarų nėra: