šeštadienis, lapkričio 24

Pabaigti produktai

L'Occitane šlamučių paakių balzamas „Precious“ (15 ml kaina - 39 Eur) - riebus ir tirštas, jei būčiau naudojus paakiams, tai būtų užtekę ilgam laikui net ir mėginuko, kadangi tokios tekstūros reiktų tik labai nedidelio kiekio. Bet buvau įsimetusi mėginuką į kelionę, tai sunaudojau kaip naktinį kremą. Visai patiko, nuramino ir pamaitino odą.


L'Occitane tualetinis vanduo „Terre de Lumière L'Eau (50 ml kaina - 58 Eur) - gėlių kvapo, iš pradžių kiek aštrokas, vėliau kvepia maloniai, švelniai. Norėtųsi, kad ilgiau laikytųsi kvapas, tačiau kadangi tai tualetinis vanduo, tai gal ir normalu, jog po kelių valandų reiktų kvepintis vėl. :)


The face shop character mask (brightening) (1 vnt. kaina - apie 3 Eur) - kadangi The face shop susijungė su kita kompanija, niekur neberandu šios konkrečios kaukės nuorodos, bet šiaip the face shop produktus vis dar galima rasti čia. Kaukė vėsina, gaivina, ramina, oda tapo stangresnė. Iššviesinimo nepastebėjau.


LUMENE Nutri-Recharging Revitalizing Harmonia atkuriamasis veido serumas (30 ml kaina - 45 Eur) ir LUMENE Nutri-Recharging Intense Moisturizer Harmonia drėkinamasis veido kremas (50 ml kaina - 39 Eur) - kai naudojau, nepagalvojau, kad tai tokie brangūs produktai. Natūralaus (kaip aš vadinu, šieno) kvapo produktai. Kol serumas įsigėrė, reikėjo šiek tiek palaukti, vėliau nieko nei blogo, nei gero nepastebėjau, tai turbūt gal visai ir tiko man. Kremas iš truputį riebesnių ir sunkesnių, vasarą tokio tikrai negalėčiau naudoti, galbūt žiemai būtų visai nieko. Patiko faktas, jog sudėtyje nėra parabenų, formaldehido darinių, parafininių alyvų, SLES, PEG ir silikono.


LUMENE Gentle Eye&Lip Makeup Remover Herkka akių makiažo valiklis (100 ml kaina - 7 Eur) - kasdienį makiažą nuvalo gerai, vandeniui atsparaus tušo neįveikia. Palieka nežymų „silikono“ jausmą ant veido, kurio aš baisiai nemėgstu... Šiaip nebuvo blogas, bet ir nesužavėjo tiek, jog pirkčiau antrą kartą. Patiko dar, kad sudėtyje nėra parabenų, formaldehido darinių, sulfatų, parafininių alyvų ir kvapiųjų medžiagų.


Alterra drėgnos servetėlės (kaina apie 3 Eur) - geros, nors vandeniui atsparaus makiažo ir nenuvalo, bet neerzina mano odos, išlieka drėgnos iki paskutinės servetėlės. Anksčiau būdavo Droge, dabar lyg ir nebėra, bet jei būsite Lenkijoje ar pan. - būna Rossmann parduotuvėse.


Douglas ESSENTIAL Detox Mask detoksikuojanti kaukė veidui (50 ml kaina - 10 Eur) - juodos spalvos molio kaukė su mažais, bet aštriais grūdeliais šveitimui. Pirmas jaumas užsitepus ant veido - deginimo, perštėjimo, norisi kuo greičiau nusiplauti. Šiek tiek palaukus deginimo jausmas praeina, kaukė sustingsta, o, nuprausus veidą, oda lieka pastebimai švaresnė. Visgi, dėl to deginimo jausmo antrąkart šitos kaukės nesitepčiau


e.l.f. makeup remover pen makiažo „korektorius“ (1 vnt. kaina - apie 3 Eur) - šis jau koks trečias, kurį pabaigiau, ir jau naudoju naują vėl. Puikiai nuvalo blakstienų tušo, pakliuvusio ant akies voko, dėmeles, ar kitas smulkias makiažo klaidas. Užtenka visai ilgam, kol kas nieko geresnio neradau.


WET N WILD MEGA CLEAR antakių ir blakstienų tušas (8,5 ml - 1 vnt. kaina - apie 3 Eur) - pamiršau nufotografuoti prieš pradėdama naudoti, tai nufotografavau tokį jau murziną prieš išmesdama. Šiaip gelis yra bespalvis. Naudojau daugiau iš įpročio, nes kažkokio tai rezultato kaip ir nepastebėjau. Man atrodo, iš essence daugiau naudos buvo...

3 komentarai:

Rita rašė...

Linkėjimai ir tau! :)
Beje, ausų krapštukas, pamirkytas į tinkamą makiažo valiklį irgi gerai nuvalo akių makiažą ir pan. smulkius išsitepimus. Bent jau man! :)

just rašė...

Naudoju ir aš kartais ausų krpštuka, tiesa, labiau sausą, kad kokio šešėlio nenuvalytų, bet man tas elf toks greitesnis variantas, kur ir darbe labai patogu :)

Rita rašė...

Na, jo, kur nors einant gerai turėti.