šeštadienis, lapkričio 17

Pabaigti produktai

MADARA micelinis vanduo (100 ml kaina - apie 15 Eur) - kas nežinot, tai MADARA yra brolių latvių gaminama odos priežiūros kosmetika ir daugelis jų produktų yra natūralesni, sertifikuoti ekologiški produktai, kurie mažiau kenkia ir tau, ir gamtai. Visgi, šitas micelinis vanduo man  nelabai patiko: vandeniui atsparaus blakstienų tušo nenuplovė. Kvapas keistas, panaudojus palieka keistą lipnumo jausmą, todėl būtina veidą po to nuplauti. Nesuviliojo įsigyti. 


MADARA veido serumas „CELLULAR REPAIR (30 ml kaina - 50 Eur) bei MADARA dieninis veido kremas „ULTIMATE FACELIFT (50 ml kaina - 55 Eur) - sunku patikėti, kai pamatai šių produktų kainą. Serumas natūralaus, malonaus žalio kvapo, mėginuko sočiai užtektų dviems kartams. Tepasi kaip kremas, nei per tirštas, nei per skystas. Gana greitai įsigeria, stangrina veido odą ir iškart paslepia odos pašerpetojimus. Veido kremas dar natūralesnio šieno kvapo, kuris mano nosiai nėra jau toks malonus, kiek ilgiau užtrunka, kol įsigeria, labiau tiktų sausesnei - normaliai, o ne riebiai veido odai. Buvo labai įdomu pabandyti. Abu produktai seritifikuoti pagal ECOCERT standartą.


MADARA dieninis veido kremas „AGE DEFENCE“ (50 ml kaina - 48 Eur) bei MADARA naktinis veido kremas „TOTAL RENEWAL“ (50 ml kaina - 48 Eur) - šieno kvapo dieninis kremas man nelabai patiko. Ne tik kvapas, bet ir tai, kad labai jau riebus, ilgai užtrunka, kol įsigeria. Vėlgi, turi ECOCERT sertifikatą, tad ieškantiems ekologiškų produktų gal ir būtų įdomu pabandyti. Naktinis kremas patiko daug labiau, kadangi įsigėrė greit, bet tuomet vyras iškart sukritikavo kvapą. Tai va. :)


MADARA Time Miracle Wrinkle Smoothing Eye Cream paakių kremas (15 ml kaina - apie 35 Eur) - to paties šieno kvapo, kaip ir dauguma MADARA produktų, tačiau šis serumas jau nebuvo toks riebus, labai greit įsigėrė ir man visai patiko. Tiesa, naudojau ne paakiams, o kaip dieninį kremą.


GARNIER BB LIGHT atspalvį suteikiantis veido kremas (40 ml kaina - apie 9 Eur) - spalva tiko, tekstūra gera, labai lengvo maskavimo, veido oda atrodo lyg ir gražiau, bet itin dažnai nenaudojau. Supratau, kad man labiau patinka birios mineralinės pudros. Visgi, jei kada užsimanyčiau bb kremo vėl, svarstyčiau pirkti būtent šitą.


Lumene matinį efektą suteikiantis makiažo pagrindas Beauty Base (20 ml kaina - apie 10 Eur) - niekaip negalėjau rasti nuorodos, pigu.lt išparduota, o į Drogas nuorodos negaliu įdėti. Tai nežinau net, gal jau tokių ir nebebūna? Jei rasit kur, pasakykit man, įdėsiu nuorodą. Šiaip toks daiktas, kuris yra - gerai, jei tik prisimenu naudoti, nėra - irgi gerai. Silikoninės tekstūros, išlygina veido odą, poros tampa mažiau pastebimos. Matinio efekto nepastebėjau, ilgesnio išsilaikymo - irgi. Užtat mano mamai labai patiko, nusižiūrėjusi nusipirko ir naudoja prieš savo kreminę pudrą.


Bourjois 1-2-3 perfect cc eye cream maskuojamoji paakių priemonė (1,5 ml - 1 vnt. kaina - apie 10 Eur) - naudojau daugiau ne maskavimui, o paakių iššviesinimui, tai šis daiktas man tą puikiai darė. Lengvos tekstūros, spalva 21 ivory man puikiai tiko, neuždžiuvo. Tiesa, naudodavau retai, todėl, pasibaigus galiojimui, teko išmesti dar ne iki galo pabaigą. Bet jei vėl prisireiktų tokio produkto, svarstyčiau įsigyti dar kartą. Ai, o į raukšleles tai subėga, nu bet kas į jas nesubėga...


Amway kūno prausiklis G&H NOURISH+™ (400 ml kaina - apie 10 Eur) - beveik bekvapis, labai švelnus, nesausina, neerzina, o tik atlieka savo darbą. Didelis kiekis, o pakuotė daili. Tikrai labai patiko, mielai naudočiau vėl.


e.l.f. Lip Exfoliator lūpų šveitiklis (Spalva - Brown Sugar) (3 g - 1 vnt. kaina - apie 7 Eur) - Lietuvoje šis produktas kainuoja dukart brangiau, nei aš pirkau, todėl nežinau, ar pirkčiau, jei reiktų mokėti 7 Eur. Tačiau šiaip produktas man patiko, išmečiau, nes praėjo daug laiko nuo atidarymo, o jo vis tiek patenka į burną, tai nesinori rizikuoti. Be to, jau turiu naują tokį pat, tik kito kvapo. Patogus naudoti, kadangi nereikia kišti pirštų į vidų, o nušveičia gerai. 

Komentarų nėra: