šeštadienis, lapkričio 10

Pabaigti produktai

KNEIPP® vonios perlai STRESSFREE (1 vnt. - 80 g kaina - apie 1,60 Eur) - kvapas gaivus, malonus, ilgai išlieka. Spalva ryški. Nauda odai - nulinė. Apskritai, tai produktas, kurį rekomenduočiau pirkti tik jei norite malonaus kvapo ar išsimaudyti orandžiniame vandenyje. Man išbandyti buvo smagu, antrąkart nepirkčiau.


O'RISING Maschera Rinforizante augalinė stiprinamoji plaukų kaukė (150 ml kaina - apie 19 Eur) - niekada nieko iš šios firmos nesu bandžiusi, o ir turėtą mėginuką gan ilgai laikiau, kol nusprendžiau išbandyti. Kvapas nestiprus, naudojasi taupiai, plaukai liko švelnūs, bet neapsunkę. Visai maloniai nustebino, gal kada iš šios firmos išbandysiu daugiau. 


ESTÉE LAUDER Advanced Night Repair Intensive Recovery Ampoules (veido kapsulės) (60 vnt. kaina - 127 Eur) - susiskaičiavau, kad 1 ampulės kaina - apie 2 Eur. Aš būtent ir turėjau vieną pabandymui. Kvapas - kaip vitamino E ar nakvišų aliejaus, neerzina. Tepasi kaip lengvas aliejus, oda tampa mikšta, švelni. Kaina didžiulė, bet jei padalini iš vienetų skaičiaus, tai gal ir apsimoka. Vietoj kokių vonios perlų ar eurą kainuojančių ir nieko nedarančių veido kaukių.


CARMEX MOISTURISING lūpų balzamas (1 vnt. - 4,25 g kaina - apie 4,50 Eur) - ilgą laiką buvo mano mėgstamiausias, kol neišsiaiškinau, jog mentolis lūpų balzamuose nėra pati geriausia sudėtinė dalis, o šiame produkte jo tikrai nemažai. Tada atradau LA ROCHE-POSAY balzamą ir Carmex artimiausiu metu pirkti nebeplanuoju.


Lancome L'Absolu Rouge, Nr. 230 - Rendez-vous puoselėjantys lūpų dažai (kaina - 36 Eur) - dabar tokių jau nerasite. Buvo geri lūpų dažai, visgi, užvis labiausiai patiko spalva. Jei rasčiau tokios pat spalvos, pirkčiau vėl.


LA ROCHE-POSAY fluidas nuo saulės ANTHELIOS, SPF 50+ (50 ml kaina - 21 Eur) - labai geras kremas nuo saulės, su kuriuo, nors ir nepabaigtu, tenka atsisveikinti, nes kremus nuo saulės perku naujus prieš kiekvieną vasarą. Bet šiaip patiko, gerai apsaugojo nuo saulės, neerzino odos ir nebuvo per didelio riebumo jausmo. Jau turiu tokio kremo mini versiją kitai vasarai. 


Lancome Hypnose Dazzling Eyeshadow kreminiai akių šešėliai, spalva 305 brun bibliotheque (Kaina - 33 Eur) - nebeparduodami akių šešėliai, kurie man patiko, kadangi buvo itin lengva naudoti - užtrukdavau vos porą minučių. Minusai - kaina ir tai, kad buvo itin blizgūs, todėl buvo naudojami rečiau (ne į darbą). 


Jauninamasis veido kremas Lumene Klassikko SPF15 (50 ml kaina - apie 16 Eur) - geras, bet ne pats mano mėgstamiausias kasdieninis kremas, tai į pabaigą jau net norėjau, kad greičiau baigtųsi. Patiko, kad turi SPF, bet nepalieka jokio baltumo ant veido ir kad nesuriebina taip veido odos, jog, kaip grybai po lietaus, pradėtų dygt spuogai. Ir kaina, sakyčiau, labai gera. Gal kada ir pakartosiu.


The Body Shop Himalajų anglies valomasis veido muilas (100 g kaina - 7 Eur) - aš dažniausiai veidui muilų neperku, tai šis irgi nukeliavo tiesiai į įprastą muilinę...kurią vis tepdavo. Be to, kad teplus, muilas skaniai (nesmarkiai) kvepia, turi švelnių šveičiamųjų dalelių, nesausina odos. Bandžiau ir veidą praust, tai darbą atliko, odos nedirgino. Kaip veido muilo, tai kaina gan prieinama, bet maniškis buvo sunaudotas rankytėms. 

Komentarų nėra: