Pradžiai - apie tai, ko reikia:
* 4-6 kiaušinių;
* 500g maskarponės sūrio;
* ½ stiklinės cukraus;
* 1 pakelio biskvitinių sausainių
* kakavos pabarstymui (pigiausios, pvz. “Močiutės kakavos”)
* tirpios kavos (pvz. “Inkos”)
Kaip gaminti:
- Pasigaminti kavos, maždaug 0,5-0,7 litro dubenėlyje, kad būtų patogu mirkyti sausainių pirštelius. Palikti, kad atvėstų.
- Atskirti kiaušinių trynius nuo baltymo.
- Trynius sumaišyti su cukrumi ir gerai ištrinti. Tada įdėti maskarponės sūrį ir irgi gerai išmaišyti.
- Išplakti baltymą ir jį įdėti į bendrą masę.
- Biskvitinių sausainių pirštelius nežymiai pamirkyti kavoje (kad neištežtų - greitai įkišti ir ištraukti) ir kloti juos į indo dugną. Realiai, turi gautis biskvitas.
- Užpilti masės sluoksnį. Užberti šiek tiek kakavos ant viršaus.
- Tada vėl dedamas pirštelių sluoksnis, užpilama masė, užbarstoma kakava ir taip iš viso kokius 3 kartus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą