sekmadienis, spalio 16

Andriaus Kaniavos koncertas

Vakar buvom Panevėžio Muzikiniame teatre, kur vyko „vyresnio amžiaus bardo Andriaus Kaniavos autorinių dainų vakaras. Keista tai, kad pasakius mamai, kad einu į Kaniavos koncertą, ji net nepagalvojo apie Andrių, o visą laiką, kol kalbėjom, įsivaizdavo, kad tai bus Eduardo Kaniavos koncertas. Ir ne tik mano mama, bet ir V mama, ir jo sesė - visi vieningai teigė, kad eisim į vyresniojo Kaniavos koncertą. O visgi ne.
Nors Andrius nebe jaunas jau, tačiau vis tiek labai šiltas, nuoširdus ir jaukus. Būtent tokia atmosfera buvo vakar koncertų salėje. Aišku, ne be kompozitoriaus Sigito Mickaus pagalbos. :)
Žinoma, ne viskas buvo super - salėje buvo šalta ir trukdė galybė techninių nesklandumų (nors iš kiekvieno jų Andrius sugebėjo padaryti po smagų anekdotą), o ir dainų žodžius ne visus pavyko suprast - tiesiog bardas taip neaiškiai juos taria... Bet, kita vertus, jei nesupratom žodžių, tai klausėmės muzikos, jei per tą gaudimą muzikos nebegirdėjom, tai juokdavomės iš anekdotų. Taip ir praėjo vakaras.
Labiausiai man patikusios dainos čia, čia ir čia.

Komentarų nėra: