penktadienis, balandžio 15

20110414

Diena prasidėjo (ir baigėsi?) nekaip. Nors atsikėliau išsimiegojusi ir laiku, vis tiek sugebėjau vėluoti į paskaitas, tada nuobodžiauti jose, paskui vėluoti į susitikimą su moterimi, kuri internetu pardavinėja knygas (beje, aš irgi kelias parduodu čia)... Galų gale nupirkau žibučių draugei (koks pavasaris be žibučių?), nukulniavau iki jos darbo ir tada sulaukiau sms, kad susitikti nepavyks... Eh.
Paskui įsėdau į ne tą autobusą tam, kad išlipčiau vienoje stotelėje susiviliojusi užrašu „kirpykla“. Aš žinojau, kad Vilniuje taip pigiai niekas nekerpa, bet kažkodėl pamaniau, kad cha, man pasisekė. O klydau. Viso kirpimo metu buvau viena tarp rusų, kentėjau šukų braukymą per ausis ir skruostus (skaudėjo žinok) bei vis galvojau, ar toje kirpykloje bent kas nors dezinfekuojama. Galų gale, kirpėjai baigus ir man užsidėjus akinius... Nukirpo mane bliudeliu!!!
Garbės žodis, jaučiuosi dabar kaip Penelopė...
Na, bet išgyvensiu. Ir daugiau ten kirptis neisiu, ne ne.
***
Geros naujienos tos, kad žibutės labai smagiai įsitaisė ant mano palangės, o mane - dėmesio - atrinko į EuroBasket 2011 savanorius! Visai ant durniaus ten užsirašius buvau, su mintim, kad jei atrinks - gerai, o jei ne - koks skirtumas, bet dabar jau pradedu galvoti, kad visai gal ir įdomu būtų sudalyvaut. Jei tik Lietuvoj būsiu tuo metu, nes jei viskas pagal planus - nebūsiu. :P Nusprendėm šią vasarą, jei pavyks, pakeliaut ir padirbėt.
Taip pat paskutinis metas turiningas laiškų. Tiek gaunamų, tiek tų, kuriuos pati rašau. Net nebespėt pradėjau su jais. Bet vis tiek, kaip nuostabu gauti laiškus! Minusas tik galbūt tas, kad prirašau visko laiškuose, o blog'as taip ir lieka nepaliestas - na, negi du kartus tą patį rašysi...
***
Dar savaitė ir prasidės atostogos. 

8 komentarai:

agnus dei rašė...

Na kodėl įraše tiek daug "jei pavyks"? Visada žinok, kad jei tikėsi, tai ir pavyks!! Sėkmės tau:]]

Skaitalas rašė...

Po Login'o savanoriavimo noras matyt neišblėso :D

just rašė...

Dar prieš Login ten užsiregistravau ;)

Hem. rašė...

Bliūdeliu?!! :D O kokios šukuosenos tu prašei?

just rašė...

Na tikrai ne bliūdelio :D

nora bark rašė...

o kuom tau bliudelis nepatinka ? ash noriu bliudelio...

just rašė...

gal labiau ne tai, kad nepatinka, bet netinka... :)

Kirpyklos Vilniuje rašė...

Jei ne paslaptis - kokia ten Vilniaus kirpykla? :D Norėčiau žinoti, kur geriau kojos nekelti :)