šeštadienis, balandžio 25

Išdykęs stilius '09

Šiandien Panevėžio Bendruomenių rūmuose vyko jau tradiciniu tapęs renginys: jaunuolių sukurtų avangardinės ir nešiojamos mados kolekcijų pristatymas, Panevėžio metų šokių grupės rinkimai.
Renginys truko truputį daugiau nei keturias valandas ir jo metu buvo pristatytos 23 drabužių kolekcijos iš Panevėžio(„Drabužių evoliucija“, „Kaklaraiščių istorija“, „Gamtos stichijos“, „Kosmo merginos“, „Nemylimi“, „Saldi pasaka“, „Gėlių vaikai“, „Šokio mėnesienoj“ ir kt.), Birštono(„Sraigiukai“, „Spindesys“, „Ecologic girls“), Kauno(„Laisvamanija“, „Pina kolada“), Joniškėlio( „Cukrus“, „Mes čia“, „Dvigubas aforizmas“) ir Pasvalio („ Languotas meniu“). Taip pat pasirodė 7 Panevėžio šokių grupės( Dianos šokių grupė, „Fantazija“, „Kosmėja“, „Energy“, „No game“ ir kt.), buvo apdovanti geriausieji( geriausios drabužių kolekcijos - Rūtos Kepalaitės kolekcija, skirta Lietuvos vardo tūkstantmečiui, ir Renaldos „Nemylimi“; metų šokio grupe tapo „Kosmėja“), grojo roko grupė „Night“.
Man pačiai renginys visai patiko. Na, išskyrus vedėjus ir tai, jog pamečiau savo žiedelį. Šiaip šįmet modeliai buvo dar nuogesni nei pernai :D Aš nežinau, kodėl čia taip, kai kurie jų buvo net per daug nuogi ir kėlė šiokį tokį pasipiktinimą/juoką, bet ką gi.
Keletas akimirkų:











5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

ne visos kolekcijos paminėtos, nepaminėti grand prix nugalėtojai

just rašė...

Neturėjau tikslo viską paminėti, bet jei tamstai neišvardinti dalykai atrodo labai svarbūs, gali juos surašyti čia :)

Paulius rašė...

http://3.bp.blogspot.com/_F96lye15zr4/SfNh2e3sf_I/AAAAAAAAA1o/nqS1RkfUiQU/s1600-h/107_5753done.jpg

Mūsų grupė :).. Smagu buvo.

Anonimiškas rašė...

Labas :) gal turi daugiau kolekcijos kaklaraiscio istorija nuotrauku? jei gali pasiusk man ju jofkeb@delfi.lt , na jei ne tai ne ;)

Aurimas Nov. rašė...

Gražu žiūrėt. :)