penktadienis, gruodžio 24

Pabaigti produktai. Sylvaine Delacourte, Neutral, Peter Thomas Roth

Sylvaine Delacourte Musk kolekcija (1,5 ml x 5 kaina - 10 EUR).


Dovana (30 ml kaina - 65 EUR) – patiko pavadinimas, kuris iš tiesų lietuviškas, patiko švelnus gėlių tonas, nepatiko, kad kvapas sunkus, lengvai sukeliantis galvos skausmą.

Florentina (30 ml kaina - 65 EUR) – aštresnis ir sunkesnis nei „Dovana“, suka galvą, todėl labiausiai patikdavo naudoti būnant lauke.

Smeraldo (30 ml kaina - 65 EUR) – gaiviausias iš visų, priminė vasaros pievas ir miškus, jei reiktų rinktis vieną iš kolekcijos, tikriausiai būtų šis.

Lilylang (30 ml kaina - 65 EUR) – sakyčiau, gana tiksliai bendrovės tinklalapyje aprašytas kvapas. Toks saulėtas, egzotiškas, primena dieną karštame botanikos sode ar parke uostant gėles. Visgi, kaip ir kiti, šie kvepalai man per sunkūs.

Helicriss (30 ml kaina - 65 EUR) – aštresnis nei Lilylang, toks lyg prieskoniuose pavoliotas, šiek tiek nosį riečiantis, gilus kvapas. Sunaudoti nebuvo kažkokia kančia ar pan., tačiau nesužavėjo irgi.

Rutulinis dezodorantas NEUTRAL DEO ROLL-ON (50 ml kaina - apie 3 EUR) – net keista, bet visai patiko. Dar nežinau, ar geriau už mano mėgstamiausią, bet smirdėti nepradėjau, rūbų neišmurzino. Vienintelis dalykas, kuris erzino tai pakuotė, kuri yra linkusi teptis. Bet dėl geresnės sudėties esu  linkusi bandyti dar kartą, nusipirkau dar vieną.

Essence nagų lako valiklis Strawberry (nebeparduodama, buvusi kaina - apie 3 EUR už 150 ml) – naudojau visus metus, tiko ir patiko bespalviam nagų lakui. Spalvotą laką nuimdavo sunkiau.

Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask gelinė veido kaukė (150ml kaina - apie 57 EUR) – maloniai vėsina, gaivina, o minkštinimo ar drėkinimo nepastebėjau. Kadangi kaukės turėjau nedaug, tai sunaudojau, tačiau pilnos pakuotės pirkti neplanuoju.

 
KIEHL'S Ultra Facial Cream veido kremas (50 ml kaina - apie 32 EUR) – kai po ligos suvargusią ir sudžiūvusią odą reikėjo staigia gelbėti, susiradau šitą mėginuką. Ir dosniai užsitepus oda tikrai daug geriau atrodė, nors reikėjo daugiau laiko įsigerti, pasislėpė pašerpetojimai, neliko nemalonaus jausmo. Kvapas vos vos juntamas tik.

Komentarų nėra: