penktadienis, gruodžio 17

Pabaigti produktai. Origins, Cien, Kerastase

Moteriškas rutulinis antiperspirantas NIVEA BLACK & WHITE (pabrango - 50 ml kaina - apie 3,5 EUR) – mano mėgstamiausias. Pabaigiau, turiu jau naują, po to pirksiu vėl.

ORIGINS Retexturizing Mask with Rose Clay valomoji veido kaukė (30 ml kaina - apie 13 EUR) – reklamuojamo švytėjimo kaukė man nesuteikė, tačiau molis ir grūdeliai tikrai pašveisdavo odą. Tokio tipo kaukės man visai patinka, tai turiu vis vieną po ranka ir naudoju, kai jau atrodo, jog viskas užsikimšo, bet būtent ši Origins nebuvo kažkuo ypatinga. Jei būtų nuolaida ir neturėčiau nieko kito, pirkčiau, jei ne, tai ne.

Cien Cover me up stick (1 vnt. kaina - apie 1,5 EUR) – kad ir nedaug kainavo, bet gaila tų eurų, visiškai netiko, nepatiko, išmečiau vos po poros pabandymų. Labai sausas, negražiai atrodė ant veido.

SEBAMED kasdienis plaukų šampūnas (200 ml kaina - apie 8 EUR) – geras, paprastas šampūnas, visada žinau, jog gerai išplaus galvą, išsiplovus nebus pleiskanų ar dar kokių negerumų, todėl mielai tokius mažiukus vežuosi į keliones.

Kerastase Nutritive Lait Vital Irisome maitinamasis plaukų kondicionierius (200 ml kaina - apie 30 EUR) – kondicionierius kaip kondicionierius, nei pablogino, nei pagerino plaukų būklę, sakyčiau labiau net kažko trūko, tad tikrai nebuvo toks nuostabus, jog būtų vertas 30 EUR.


Embryolisse Lait-Crème Concentré, veido kremas (75ml kaina - apie 20 EUR)vidutinio sunkumo kremas, „sulipina“ visus odos pašerpetojimus ir gal dėl to toks mėgstamas naudojimui prieš kosmetiką. Mano namuose jis mėgstamas kelionėms.

Kiehl's Gentle Exfoliating Body Scrub (Coriander) (nebeparduodama) – meh. Kūno oda liko švelni, bet šveitiklio vienu kartu sunaudoju nemažai, dėl to man jie neverti savo kainos. Plius, man jie nereikalingi, jei jau norisi nusišveist, atrodo, tam yra kempinė arba kavos tirščiai. 

Beautyblender Solid Cleanser (60 g kaina - apie 15 EUR) – stengiuosi reguliariai plauti savo šepetukus, tam puikiai tinka tiek Dove, tiek Sebamed muilai. Tačiau buvo įdomu išbandyti ir specialiai tam skirtą. Ir tikrai patiko, gerai putojo, buvo švelnus, atrodė, gerai išplauna (panašiai kaip Dove, bet geriau nei Sebamed), bet kaina kosminė, tai liksiu prie minėtų savo muilų. :)

ESSENCE antakių pudra (2,3 g kaina - apie 2,6 EUR) – mano pirmas antakių produktas, kurį baigusi tiesiog perpirkau (dabar perpirkau vėl), kuris nėra nei ilgai išsilaikantis, nei kažkuo ypatingas, tiesiog paprastas naudoti, neišsišokantis, nebrangus, geras pradedantiesiems dažytis.

Komentarų nėra: