šeštadienis, rugsėjo 12

Pabaigti produktai. Paula's Choice, Madara, The Inkey List

Paula's Choice Resist Anti-Aging Moisturiser SPF 30 (SPF su spalva) (60 ml kaina - apie 39 EUR) -  nuostabus produktas turinčioms riebesnę odą. Puikiai susigeria, oda lieka matinė, turi šiek tiek spalvos, kuri gal kiek ir palygina odos spalvą, bet šiaip susilieja su veido spalva ir jokio didesnio atspalvio nepalieka. Bandau kai ką naujo dabar, bet mielai pirkčiau vėl ir vėl.

Madara Cranberry & Juniper Hand & Body Soap (150 g kaina - apie 6 EUR) - Ecocert sertifikuotas, nestipraus kvapo. Plovė gerai, tačiau nejaučiau, jog būtų vertas savo kainos: tepliojo praustuvą rožiniais skrepliais, į pabaigą perlūžo perpus. 

Yes To Detoxifying Charcol Mud Mask (1 vnt. - 10 ml kaina - apie 4 EUR) - siaubingas produktas. Sunku užtept, 20 min. vargas nuplaut, jokio matomo efekto, na, nebent tas, kurį matote po pusvalandžio veido plovimo. Nepirkčiau ir jums nerekomenduoju.


Glamglow GravityMud Stangrinamoji veido kaukė (40 g kaina - apie 50 EUR) - net nustebau pamačiusi, kokia kaina. Iš kaukės nepajaučiau jokios naudos, išskyrus tai, jog vyrą prajuokino sidabrinė ir blizgi jos spalva, ir tai, jog patiko, kad vietoj ilgo plovimo ji tiesiog lengvai nusilupo. 


Project Lip Mask (1 vnt. kaina - 5 EUR) - nesąmonė, ne produktas. Nepatiko laikyti ant lūpų, buvo nemalonu, o nuėmus - jokio poveikio. Daug geriau tuos 5 EUR išleist geram lūpų balzamui. 

 
Raminamoji paakių kaukė „Biocell“ (1 vnt. kaina - 5 EUR) - stebina mane tokių produktų kainos. Nepastebėjau jokio poveikio, išskyrus vėsinantį jausmą, kol kaukė buvo ant akių. Tai gal ir padeda maišelius po akimis sumažinti, bet 5 EUR? Nu ne.


The Inkey List niacinamidas (10%, 30 ml kaina - apie 8 EUR) - man atrodo, kad niacinamidas - puikus ingredientas odos priežiūrai, produktai su šiuo ingredientu man dažniausiai tiko ir patiko, tad užsimaniau išbandyti jį ir atskirai. Man tiko ir patiko. Nežinau, ar pastebėjau kažkokį konkretų efektą - kiek domėjausi, efektas pastebimas bent po trijų mėnesių naudojimo, o aš naudojau tik du. Man situacijos tikrai nepablogino, atrodė, kad kaip tik mažiau spuogelių ar šerpetojimų buvo, todėl svarstau, jog sunaudojusi tai, ką jau esu prikaupusi, bandysiu naudoti ilgiau.

Selfie project molio veido kaukė „No stress“ (1 vnt. kaina - apie 1 EUR) - kaip turbūt pastebėjot, dėl pandemijos daugiau laiko leisdama namuose bandau pabaigti visas turimas vienkartines veido kaukes. Anksčiau jas labai mėgau, tad prisikaupė nemažai, o tuomet tiesiog nustojau naudoti. Drėkinamosios  veido kaukės man apskritai nelimpa, o molio kaukių irgi nereikia tiek daug. Ši konkreti kaukė jautėsi, kaip stingsta ir traukia veido odą, na, o nusiplovus - 

Komentarų nėra: