pirmadienis, kovo 19

Pabaigti ir nepabaigti, bet ne(pa)tikę kosmetikos produktai

SEBAMED šampūnas nuo plaukų slinkimo, 200 ml (kaina apie 15 Eur, per akcijas galima gauti už 11 Eur) - nežinau, ar sumažino plaukų slinkimą, bet patiko, kad švariai išplauna galvą ir kad jos nedirgina. Svarstyčiau pirkti vėl.


SEBAMED regeneruojamasis plaukų kondicionierius, 200 ml (kaina apie 11 Eur, per akcijas galima gauti už 8 Eur) - mano plaukai kondicionieriaus kaip ir prašo, bet aš tingiu juos naudot. Ypač tokius, kaip šis, kuriuos reikia laikyti 5 min... Šitas nebuvo nei blogas, nei geras, sunaudojau ir tiek.


GEOMAR Thalasso kūno šveitiklis INTENSIVE EXFOLIATION (600 g kaina apie 10 Eur) - siaubingo kvapo, lipnus, nepatiko visom prasmėm.


Amway SATINIQUE™ Šampūnas nuo pleiskanų (280 ml kaina apie 12 Eur) - netiko ir nepatiko. Nuo šio šampūno mano galvos oda siaubingai sujautrėjo, atsirado pleiskanų. Tai po pirmo naudojimo iškeliavo į draugės rankas.


Lancome Crayon Khôl akių pieštukas (pilno dydžio kaina - apie 22 Eur) - netiko ir nepatiko. Aš gal tiek dar nesidažau, kad taip ir nesugalvojau, kaip jį pritaikyt. Tai pagulėjo.. ir iškeliavo į draugės kosmetinę.


URBAN DECAY Perversion akių tušas (pilno dydžio pakuotės kaina apie 27 Eur) - labai gražiai padažydavo blakstienas - būtent taip. kaip aš mėgstu: gražiai atskirdavo, pailgindavo... Tačiau kaskart palikdavo juodus pandos ratilus po akimis. Kadangi gražiai padažydavo, tai kentėjau ir valiau tuos ratilus visus du mėnesius, tačiau daugiau nebegaliu. Pastebėjau, kad jau mieliau nebesidažau blakstienų, nes vien nuo minties apie juodus paakius darosi nemalonu. Tai metu lauk ir daugiau nepirksiu.


Lancome „Bi-Facil Non Oily“ akių makiažo valiklis (125 ml kaina apie 40 Eur) - už tokią kainą aš norėčiau, kad makiažo valiklis man tušą nuimtų vienu ypu ir greit. Tai šitas valiklis, deja, to nedaro. Jis suskystina tušą ir nuimą riebiausia tušo dalį, ir iš pažiūros makiažas atrodo nuvalytas, bet, prausiant veidą prausikliu, juodi URBAN DECAY Perversion palikti ratilai pasirodo vėl. Tai už tokį efektą net 5 Eur nemokėčiau, o čia visi keturiasdešimt. Jau nekalbu apie tai, kokį nemalonų jausmą palieka ant veido. Žodžiu, neveiksmingas, iki galo nenuvalo net vandeniui neatsparaus blakstienų tušo, brangus, nesuprantu, kam jis nuoširdžiai galėtų patikt.



Lullaby Lavender vonios burbulas - nežinau, iš kur gavau, kainos rasti nepavyko, bet jei pamatysit kur, tai nepirkit. Jokio efekto nėra, net nekvepia ir net vandens normaliai nenudažo. Tai kaip ir išvis jokios naudos iš jo.


The Face Shop „Intense Nourishing Mascream Sheet“ lakštinė veido kaukė (kaina - 3 Eur/vnt.) - itin riebi, kreminė, maloniai jautėsi ant odos. Panaudojus, veido oda buvo švelni ir sudrėkinta, lyg būčiau kalną kremo užsitepus ir palaikius. Nežinau, kur parduoda, bet kada nors neatsisakyčiau prigriebt ir vėl.

2 komentarai:

Ri. rašė...

Hey, gal ten buvo šampūnas tiems, kurie nori pleiskanų? :D

Marija rašė...

Na, apie tą Amway SATINIQUE tai net nesu girdėjusi.. Plaukams 'vaistų' visada ieškau tik vaistinėse ir dabar jų ten visai nemažai: https://www.gintarine.lt/kosmetika-ir-higiena/plauku-prieziura/sampunai-nuo-pleiskanu/catalogstore.aspx?CatID=PL_1127 Tik aš su pleiskanų problema kovoju, tai esu išbandžiusi Eucerin, Sebamed ir Bioderma - kol kas labiausiai patiko irgi Sebamed, to be exact, tai šis: https://www.gintarine.lt/kosmetika-ir-higiena/sampunas-nuo-pleiskanu-200ml-sebamed/catalogstoredetail.aspx?CatID=PL_1127&ID=340924 Ne vien dėl to, kad pleiskanų problemą išsprendė, bet patys plaukai kažkaip sustiprėjo - nežinau, gal sutapimas. Kondicionierių šitos firmos dar nebandžiau, bet ar ne visus reikia bent 5 minutes palaikyt? Na, tuos kur nusiplauna? Nes kitaip tai kažkaip logikos nėra :D