šeštadienis, rugsėjo 10

So the season of the fall begins

     Ruduo. Bendrabutis, tas pats kambarys ir naujos kambariokės. Rima ir Jurga. Labiau patinka nei pernai, nes jokio įnamio kambary. Nors koridoriuos tai vis dar šlaistosi. Vargšelis... Tuštoka siena, ant kurios pamažu pradeda kauptis bilietai ir skrajutės.
     Universitetas, nauji dėstytojai, naujos paskaitos. Smagus tvarkaraštis, nes penktadieniai - sunkiausia diena. Universiteto kava, kurios šįmet bandysiu atsisakyti.
     Seni draugai ir naujos patirtys. Jaukus butukas Antakalny ir taip pat jaukus kambarys Saulėteky. Nakvynės ten kažkodėl labai įstrigusios, vis pagalvojant kad norėčiau dažniau. Gal dėl žmonių, su kuriais norisi praleist daugiau laiko, o gal dėl to jaukumo, kurios mano bendrabučio kambary kol kas dar nėra.
     Jonų bažnyčios varpinė ir ta nelemta aukščio baimė. Ypač kylant liftu. Ir kai girgžda medinės lentos. Ir kai pučia vėjas stiprus. Vis dėlto žinau, kad ten sugrįšiu ir bus drąsiau. Juk ir ant Gedimino pilies stogo pirmąkart...ropojau. Mažas garbanotas padarėlis, sukeliantis žmonių, o ypač močiutės juoką. Užtat šiandien ten vaikštau drąsiai. Ot.
     "Vilnius live" koncertai, pirmi šiųmetiniai gaminimo džiaugsmai, krepšinis ir jau primiršti ilgi pokalbiai telefonu. Ir klajonės beieškant Stalo kalno dar. Keksai. 32564 puodeliai arbatos ir 23165445 minučių duše. Dukart per dieną.
GYVENU!

Komentarų nėra: