sekmadienis, gegužės 17

Paskutinis skambutis


Taigi taigi, 2009-05-15 JBG ketvirtokams nuskambėjo paskutinis skambutis. Iš pat ryto išpuošę savo automoblius ir motociklą (4e, auklėtoja - matematikos mokytoja M.Uselytė), autobusą (4h, auklėtojas - chemijos mokytojas H.Liolys), žirgelį (4b, auklėtojas - istorijos mokytojas A.Kolinis), kemperius (4d, auklėtoja - chemijos mokytoja G.Arsabienė) ir kitas transporto priemones, aštuonios JBG abiturientų klasės sugužėjo į mokyklą paskutinei pamokai.
Čia buvo daug gražių žodžių, dvyliktokai tyliai ir garsiai dalijosi ateities planais, vienas kitas verkė. Pamoka prabėgo beregint ir į duris pasibeldė trečiokai, lydimi mažųjų iš Panevėžio pradinės mokyklos. Paskutinis skambutis. Laikas eiti.
Panevėžio Muzikinis Teatras ir čia jau laukiantys trečiokai su gėlėmis, paskutinio skambučio šventė: direktoriaus ir šventės svečių žodis, vaidinimas, valsas, dvyliktokų testamentas, pabaiga. Viena kita paslėpta ašara.
Ir tada visi išsiskirstė, vieni susimąstę ir tylėdami, kiti sušalę ir dantimis kalendami, treti su šypsena ir įspūdžiais - visi patraukė savais keliais: kas namo, kas ruoštis vakarinei daliai, kas atgal į mokyklą... Šventė baigėsi.
Ir aš ten buvau.












http://www.youtube.com/watch?v=QxqiI-EHH4M

1 komentaras:

Darius rašė...

Ir aš ten buvau! Žirgelį savo akim mačiau :)