penktadienis, lapkričio 12

Pabaigti produktai. bareMinerals, Clinique, Milk Makeup

Bare minerals original mineralinė pudra SPF 15, spalva 07, Golden ivory (8 g kaina - apie 34 EUR) – tikrai ne visiems patiks, nes žmonėms ji tinka arba ne, man pasisekė, nes gražiai atrodo ant veido, gražiai dėvisi (dienos bėgyje nueina šiek tiek, bet tolygiai), neišryškina sausesnių vietų, tiko atspalvis (naują nusipirkau šiek tiek šviesesnį, 06). Užteko laaabai ilgam, tai pabaigusi jaučiausi gerai padirbėjusi. :)

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm veido ir akių valomasis balzamas (125 ml kaina - apie 36 EUR) – geras produktas, kurio užtenka pakankamai ilgam. Ištirpdo makiažą, nesausina veido odos. Esu dovanojusi draugėms, turiu naują ir sau.

Milk Makeup KUSH High Volume tankinantis blakstienų tušas (4 ml kaina - apie 15 EUR) – šiek tiek tankino, visai neilgino, apskritai atrodė labai natūraliai, išsilaikydavo plius minus visą dieną, vakarais šiek tiek kartais jau tepdavo paakius. Naudojau ilgiau nei įprastai, kol pradėjo byrėti, tad visai patiko, bet kartoti neplanuoju.

Cosmia Care Soap Exfoliating muilas – pirkau Lenkijoje, nei tiko, nei patiko. Greit baigėsi, link pabaigos darėsi pliurza, šiek tiek šveitė, bet labiau sausino odą, nebepirkčiau.

Dove Original pieštukinis dezodorantas (40 ml kaina - apie 4 EUR) – karts nuo karto užsinoriu pabandyti naują dezodorantą, paieškoti geresnio. Ir vis nesėkmingai, kaip ir šį kartą. Smirdėt nepradėjau, tačiau nepatiko pasta, kurią palikdavo pažasty, suerzino odą, tepdavo rūbus. Sukandus dantis pabaigiau ir skubiai grįžau  prie savo mylimiausio.

e.l.f. makeup remover pen makiažo „korektorius“ – mano mėgstamas ir mylimas produktas, pabaigiau, ir jau naudoju naują vėl, paskutinį, kurį turėjau... Nuvalo blakstienų tušo, pakliuvusio ant akies voko, dėmeles, ar kitas smulkias makiažo klaidas. Deja, jo jau negamina. 

Uoga Uoga Natūralus švytėjimo suteikiantis pabrėžtukas „Mėnulio takas“ (6 ml kaina - apie 15 EUR) – nors perkant aiškiai parašyta, kad atidarius reikia sunaudoti per 12 mėnesių, buvau nepatenkinta, kai po pusantrų metų pamačiau, jog produktas jau visiškai sukietėjęs ir reikia mesti lauk. Dėl to nekartosiu, nes kasmet pirkti iš naujo atrodo nesąmonė, o tiek daug ir nenaudodavau, jog per metus pabaigčiau. Šiaip produktas visai nieko, suteikia papildomo švytėjimo, pliusas, kad 100 proc. natūralus, sertifikuotas „COSMOS Natural“ sertifikatu.

CeraVe drėkinamasis kremas (50ml kaina - apie 5 EUR) – geras, geros sudėties kremas, visada jį paėmus žinau, ko tikėtis ir kad bus gerai. Bekvapis, gerai drėkina tiek veidą, tiek kaklą, galima naudoti ir visam kūnui.

Komentarų nėra: