penktadienis, rugsėjo 3

Pabaigti produktai. Dior, Kiehl's, GREEN FEEL'S

John Masters Organics šampūnas ir kondicionierius su cinku ir šalavijų ekstraktu (236 ml kaina - apie 24 EUR) –  mano pats mylimiausias ir mėgstamiausias. Esu tokių gal kokį 10 jau sunaudojus. 

Dior antakių pieštukas Brow Styler, spalva 002 - Universal Dark Brown (1 vnt. - 9 g kaina - apie 28 Eur) – dar vienas labai geras produktas, kurį šįkar naudojau ilgiau nei metus. Taip ilgai jo neužtenka, bet šis buvo man išeiginis, todėl nenaudodavau jo kasdien. Pieštukas išsukamas, nereikia drožti, brėžia plonas linijas, pakankamai minkštas (nereikia spausti), išsilaiko visą darbo dieną. Jau nusipirkau dar vieną tokį pat. 

Sebamed kūdikių gabalinis muilas (100 g kaina - 4,70 EUR) – naudoju juos nuolat, tai aprašau jau ne kiekvieną baigusi, o tik karts nuo karto. Mano mėgstamiausias muilas. pH - 5,5. Vienintelis minusas - susinaudoja pakankamai greit. 

Kiehl's Original Musk Bath and Shower Liquid Body Cleanser vonios ir dušo želė su muskusu (250 ml kaina - apie 20 EUR) – gimtadienio dovana, kurią tiesiog įsimylėjau. Taip patiko, kad dabar tikiuosi, jog vėl kada nors dovanų gausiu, nes 20 eurų muilui baisiai gaila. :)

Purito Centella Green Level Buffet Serum (60ml kaina - apie 14 EUR) – paprastas, mielas, greit įsigeriantis serumas. Nemanau, kad kartosiu, nes Lietuvoje kaina didelė, o iš užsienio siųst dabar brangu irgi, be to, nežinau, kiek naudos iš tiesų buvo, tačiau naudoti patiko, niekas neužkliuvo.

GREEN FEEL'S atkuriamasis kondicionierius-kaukė su kanapių aliejumi (200 ml kaina - apie 5 EUR) – gavau dovanų, visai patiko naudoti (gal labiau patiktų tūtelėje, nei indelyje), ilgam užteko, plaukai tapdavo švelnesni, nors aliejuką aš vis tiek dar papildomai naudoju. Šiaip, kaip už tokią kainą, tai tikrai kartočiau.

SEBAMED kasdienis plaukų šampūnas (200 ml kaina - apie 8 EUR) – ne mano mėgstamiausias, bet vienas iš tų, kur žinau, kad gerai išplaus galvą, išsiplovus nebus pleiskanų ar dar kokių negerumų, todėl mielai tokius mažiukus kaip čia (50 ml) vežuosi į keliones.

Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel raminamasis alavijų gelis (55 ml kaina - apie 4 EUR) – alavijo sulčių tekstūros gelis, kuris maloniai atgaivina odą. Nežinau, ar pirksiu  vėl, bet nieko blogo pasakyti irgi neturiu.

KIEHL'S Vital Skin-Strengthening Super Serum (30 ml kaina - apie 57 EUR) – kai toks mažas kiekis, tai sunku pasakyt, ar kažką naudingo padarė odai ir ar vertas savo kainos, tačiau naudoti buvo malonus, greitai įsigėrė, po makiažu gražiai atrodė.

Komentarų nėra: