šeštadienis, vasario 13

Kosmetika, kurią pabaigsiu šįmet #teamprojectpan2021

Pernykštis projektas nebuvo labai sėkmingas, tad daug ką perkėliau į šiuos metus ir bandau iš naujo. Nepasiduodu :)

Veidui.

Missha, Perfect Cover BB Cream, SPF 42 PA+++ bb kremas, spalva 23. Tai yra viena tų priemonių, kurią čiumpu, kai sužinau, jog už 5 min zoom susitikimas ir reikia greitai „pataisyti padėtį“. :) Kadangi kreminio pagrindo, norisi sunaudot, kol nepasibaigė galiojimas.
GOSH MINERAL biri pudra, spalva 006 Honey. Šiek tiek man per tamsi spalva, bet išsisuku naudodama nedideliais kiekiais. Jau visais nedaug liko, labai laukiu pabaigos.
MAC Fix +
, orifinal. Makiažo fiksatorius, kuris, bent man, to makiažo nefiksuoja. Tačiau pamėgau naudoti po birios pudros - atrodo, sulieja tuos pudros miltelius su veidu, be to, nuima tą matiškumą ir suteikia švytėjimo. Liko gal centimetras, bet iki vasaros, matyt, nebaigsiu.
Maybelline Matte Maker, spalva 30 (natural beige). Šitą pudrą daugiausiai naudosiu vasarą, kai veido oda tampa riebesnė ir nesinori, jog taip blizgėtų. Sunaudot per metus tikrai nespėsiu, bet metų gale reiks nuspręst, ar jau ate jai, ar dar vienus metus ištempsiu (galiojimas į pabaigą).
Maybelline INSTANT ANTI - AGE ERASER maskuoklis, spalva 03 Fair. Nors labai giriamas, kol kas tai nėra mano mylimiausias maskuoklis. Todėl dažnai pamirštu, jog jį turiu, naudoju kitus ir net perku kitus, o galiojimo laikas bėga. Išmest gaila, bandysiu sunaudot.

Šešėliai.

Kiko Milano water eyeshadow, spalvos 200 (Champagne) ir 202 (Golden Mauve). Šitų neturiu tikslo pabaigt, turbūt ir nesugebėčiau, bet noriu naudoti kiek įmanoma daugiau, nes pirkau juos 2017 sausį, tai į 2022 jau turbūt jie nekeliaus.
Chanel Illusion d'Ombre Long Wear Luminous šešėliai, spalva Mirage.
Anastasia Beverly Hills Soft Glam (tikslas - ne visa paletė, o bent vienas atspalvis).

Lūpoms.

Kiko lūpų balzamas, spalva 06 - blackberry. Nuostabus daiktas, jau turiu ir naują.
Bobbi Brown extra lip tint drėkinamasis lūpų balzamas su atspalviu, spalva Bare pink. Dar vienas mano absoliutus favoritas, šiaip taip laikausi iš anksto atsarginio nenusipirkus.

Kvepalai.

Burberry, My Burberry.

Komentarų nėra: