šeštadienis, rugpjūčio 8

Pabaigti produktai. Dior, Embryolisse, Tindi

DIOR Diorshow Iconic blakstienų tušas (10 ml, kaina apie 39 EUR) - gerai padengia ir atskiria blakstienas, šiek tiek jas pariečia, nenubyra (kol nepasenęs), tačiau truputį sulipina. Gavau dovanų per Kalėdas, ir, nors patiko naudoti, nemanau, jog už tokią kainą pirkčiau vėl.


VALENTINO DONNA parfumuotas vanduo (30 ml kaina - 65 EUR) - ne mano kvapas ir tiek. Nors nebuvo, kad smirdėjo ir negalėjau naudoti, tačiau kažkas vis kliūdavo ir riesdavo nosį. Pilno dydžio nepirkčiau.


Embryolisse Lait-Crème Concentré, veido kremas (75ml kaina - apie 30 EUR) - nesu labai patenkinta šio kremo sudėtimi, tačiau kremas vidutinio sunkumo, labai gerai „sulipina“ visus odos pašerpetojimus ir gal dėl to toks mėgstamas naudojimui prieš kosmetiką. O mūsų namuose labiausiai jis patiko vyrui.


Sebamed kūdikių gabalinis muilas (100 g kaina - 4,70 EUR) - nuo paskutinio įrašo, sunaudojom keletą tokių. Jau turbūt galima drąsiai sakyt, kad šiuo metu - mano mėgstamiausias. pH - 5,5. Vienintelis minusas - susinaudoja pakankamai greit.


TINDI muilas (90g kaina apie 0,45 EUR) - viskas su juo gerai, bet muilas nėra toks švelnus ir malonus naudoti, kaip Sebamed. Ir neaišku, koks ph. Kita vertus, ir kaina skiriasi net kelis kartus... 


Cosmia muilas be kvapo (90 g, kaina nedidelė, pirkome Lenkijoje esančiame Auchan prekybos centre) - visai malonus naudoti, tačiau vėlgi, neaišku, koks ph, nėra toks malonus, kaip Sebamed, o ir kaina didesnė už Tindi. Tai kaip ir neverta būtų kartoti. Beje, sunaudojom ir to paties „kvapo“ dušo želė - irgi nieko ypatingo.


Moteriškas rutulinis antiperspirantas NIVEA BLACK & WHITE (50 ml kaina - apie 3 EUR) - dar vienas mėgstamiausias. Pabaigiau, turiu jau naują, po to pirksiu vėl.


Biopha Nature dušo želė, citrinų kvapo (400 ml, kainos nepamenu ir nerandu dabar, kur parduoda...) - atsimenu, kad nelabai putojo, bet patiko žinoti, kad sertifikuotas ir ekologiškas produktas. Stebuklo nebuvo ir nerasdama, kur pirkti vėl, visai nenusiminiau.

Komentarų nėra: