šeštadienis, rugpjūčio 24

Pabaigti produktai. La Roche Posay, Dove, Bioderma

Kenzo tualetinis vanduo „Aqua kenzo pour Femme“ (50 ml kaina - 63 EUR) - gaivūs, bet tam kartui labai stiprūs ir ne ilgai išliekantis kvapas. Man patiktų šiek tiek švelnesnis variantas...


Simple „Kind to Skin Pollution Protec“ lakštinė veido kaukė (1 vnt. kaina - 3 EUR) - gerai prilimpa, malonu laikyti ant veido. Kvapas švelnus, šiek tiek vėsina. Po kaukės - šiek tiek labiau sudrėkinta ir švelnesnė veido oda. Kažkuo patiko, jei norėčiau vėl veido kaukės... Ilgalaikio efekto, aišku, nėra.


Lūpų balzamas La Roche Posay Cicaplast (1 vnt. - 7,5 ml - kaina - apie 6 EUR) - šiuo metu mėgstamiausias mano lūpų balzamas. Nors nepatinka pati balzamo forma - išspausdžiama tūtelė (man labiau patinka lūpų pieštukai), tačiau produktas geras. Be kvapo, be spalvos, drėkina ir minkština. Paprastas, patikimas ir efektyvus.


Aldo Vandini drėkinanti veido kaukė su hialiuronu ir ikrų ekstraktu (1 pakuotės kaina buvo apie 2 EUR) - ši kaukė 2018 m. buvo Eurokos grožio kalendoriuje, šiuo metu kaukės prekyboje niekur nerandu, tai įtariu, kad Eurokos man su pirkiniu kaip dovaną įmetė seną užsilikusį produktą. Visgi, nusprendžiau išbandyti. Pakuotėje kaukės yra 2 kartams, užsitepus vėsina, maloniai jaučiasi ant veido. Nusiplovus efekto nėra, norisi tuoj pat pasitepti drėkinamuoju kremu.


Muilas iš Mauricijaus su makadamijų aliejumi (1 vnt. kaina - apie 4 Eur) - kai buvau Mauricijuje ir parsivežiau, be galo patiko. Puikaus kvapo, šveičiantis. Dabar kai naudojau vėl, patiko mažiau. Matyt, labiau pamėgau švelnius ir nesausinančius muilus. Jei į Mauricijų kelionės neplanuojat, radau, kur internetu pirkt, bet neberekomenduoju. :)


Dove Purely Pampering Dušo želė (250 ml kaina - apie 3 Eur) - gerai pažįstamas produktas, kuris būtent dėl to, kad gerai pažįstamas, nebuvo toks įdomus. Sunaudojom labai greit, prausė gerai, buvo švelnus, kvapas gal ne pats tinkamiausias vasarai. Tikriausiai kartosiu, bet sakyti, kad būtina išbandyti visiems, tikrai negaliu. :)


Bioderma valomasis vanduo jautriai raustančiai odai SENSIBIO AR H2O (250 ml kaina - apie 9 Eur) - viena mėgstamiausių priemonių makiažui nuvalyti -  ypač kasdieniam naudojimui. Nedirgina akių, nepalieka tempimo jausmo, nesausina veido odos, nepalieka plėvelės jausmo ar riebumo jausmo. Galima panaudojus net veido nepraust (nors aš vis tiek visada prausiu).


e.l.f. makeup remover pen makiažo „korektorius“ (1 vnt. kaina - apie 3 Eur) - ir nuotrauka, ir aprašymas iš senesnių įrašų: „mano mėgstamas ir mylimas produktas, pabaigiau, ir jau naudoju naują vėl. Nuvalo blakstienų tušo, pakliuvusio ant akies voko, dėmeles, ar kitas smulkias makiažo klaidas. Kol kas nieko geresnio neradau“.

Komentarų nėra: