šeštadienis, sausio 5

2018 mėgstamiausi. Kosmetika.

Šepetėliai.
Mėgstu ir Ecotools, ir Zoeva šepetėlius, visgi, mano mėgstamiausi vis tiek yra Sigma. Pats mylimiausias - Sigma Round Kabuki f82, kurį naudoju savo biriai pudrai. Turiu juos net du :)


Pudra.
Naudoju tik mineralines pudras - anksčiau dažniausiai rinkdavausi Gosh, šiuo metu mylimiausia - bareMinerals original SPF 15 pudra (P.S. nuotraukoje matomas šepetėlis - irgi iš bareMinerals).


Akių šešėliai.
Mėgstu Inglot šešėlius, savo kasdienį Chanel Illusion d'ombre long wear luminous, spalva „Mirage“, bet pirmą vietą šįmet atidaviau Anastasia Beverly Hills „Soft Glam“ paletei. Mėgstu rusvus ir auksinius atspalvius, todėl ta paletė turi viską (ir dar daugiau) nei man reikia.


Blakstienų tušas.
Rinkausi tarp ESSENCE Lash princess „Volume“ (rožinio) ir Lancome Hypnôse. Itin stiprus konkurenctas buvo ir Too Faced Better Than Sex. Laimėjo ESSENCE, nes puikus tušas (nesulipina, o atskiria, ilgina (netankina), nėra teplus, gerai išsilaiko visą darbo dieną), o kaina nepralenkiama.


Lūpdažis.
Kiko lūpų balzamas, spalva 06 - blackberry.


Kvepalai.
Miss Dior Blooming Bouquet tualetinis vanduo.


Šampūnas
Gerai buvo Sebamed, bet John Masters Organics šampūnas ir kondicionierius su cinku ir šalavijų ekstraktu mano galvos odai ir plaukams 2018 metais patiko labiausiai.


Kūno prausimo priemonė.
ESPA sauso kūno šveitimo šepetys. Švelniai odai.


Komentarų nėra: